Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi

csbaz

csbaz

Üye

İşlemci frekansı yani gpu düşürüldüğüne dair yorumlar var ve sizim konunuz !

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Son olarak beyler öneriliriniz olarak s6 edge,iphone 6+,z3+ arasından hangi telefonu almamı önerirsiniz ?
6 Plus alabiliyorsan al bende var şarjı phablet android note 3'ten iyi gidiyor senkronizasyon sürekli aktif olmasına rağmen.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Şarj konusu cidden güzelmiş i6+ın zaten edgeyi istemememin bi sebebide şarjının kısa gitmesi.

İşlemci frekansı yani gpu düşürüldüğüne dair yorumlar var ve sizim konunuz !
sen ne düşünüyosun hangi telefonu almalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: csbaz
Luck Star

Luck Star

Üye
sony açıklama yapmıştı diğer güncellemede halledicez diye öyle okumuştum.hallolmasıda sadece düşürülerek yapılır heralde ?

İşlemci hızını kısarsa ne olur ? Sürekli yavaş çalışan bir işlemcisi olur ama öyle yapmıyor. İşlemci ısısı artınca normalde işlemci hızı otomatik düşer. Bu tür fazla ısınan cihazlarda bunu çözmek için bu seviyeyi daha da düşürmüşler. Yani istenen ısıya ulaşınca cihazın performansı biraz düşüyor ancak soğuyor da.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3 Plusta bakır soğutma sistemi var düşse bile M9 kadar düşmemiştir. Ayrıca böyle birşey olsa sony açıklardı. Veya birileri fark ederdi.

csbaz

csbaz

Üye
Z3 Plusta bakır soğutma sistemi var düşse bile M9 kadar düşmemiştir. Ayrıca böyle birşey olsa sony açıklardı. Veya birileri fark ederdi.
Konunuzun altında düştüğünü söyleyenler var.100-150 mhz arası düşürülmüş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
csbaz

csbaz

Üye
Benchmark sonuçları

Luck Star

Luck Star

Üye
Isındığında otomatik olarak düşüyor soğuduğunda çıkıyor. Thermal Throttling diye araştırırsanız sonuç bulursunuz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Snapdragon 810 2.5ghz olsa 100 mhz düşse ne olacak :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Yazdım ya dün z3 + konusuna kamerada resim çekerken bile ısınan ve kamerayı kapatan bir telefon. Birileri de kamera vs isindirmaz tırt diyordu kim acaba o biri

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben demiş olabilirim ama hatırlamıyorum emin değilim :) . 4k video isindirir ama normal çekimde isindirmiyor en azından benim kullandığım cihazlarda böyle. Eğer onda da isiniyorsa :)

O biri forumun sony fanboyu olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Sen dedin de ona sorsak o da der yani :D normal kamera da hata veriyor isidan link atıyım da videoyu da izleyin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Demeyin şöyle Z3 Plus almak vardı hedefimde şimdi git gide şüphe oluşacak kafamda :D

Luck Star

Luck Star

Üye
ben xiaomi mi note pro siparişi vercektim s810 dan dolayı vazgeçtim uzak dur bence :)

byAndroid

byAndroid

Üye

Video izleyin güncelleme yayınlanmamış hali olabilir ama ne kadar farkeder ki snap810 lu cihaz alınmaz yapmayın etmeyin belki one plus 2 alınabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Video izleyin güncelleme yayınlanmamış hali olabilir ama ne kadar farkeder ki snap810 lu cihaz alınmaz yapmayın etmeyin belki one plus 2 alınabilir
Şu güncellemeden sonraki halinide görebilsek keşke 5 gün sonra piyasaya girecek.

byAndroid

byAndroid

Üye
Snapdragon 810 lu belki one plus 2 alınabilir v2.1 li güncellenmiş snapdragon kullanilacakmis ve ısınma sorununu çözdük falan demiş ama bilmiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt