AutoMManiak
Üye
sony açıklama yapmıştı diğer güncellemede halledicez diye öyle okumuştum.hallolmasıda sadece düşürülerek yapılır heralde ?Hızın düşürüldüğüne dair kanıtınız, kaynağınız var mı?
sony açıklama yapmıştı diğer güncellemede halledicez diye öyle okumuştum.hallolmasıda sadece düşürülerek yapılır heralde ?Hızın düşürüldüğüne dair kanıtınız, kaynağınız var mı?
Halledildi zaten konusu var forumdasony açıklama yapmıştı diğer güncellemede halledicez diye öyle okumuştum.hallolmasıda sadece düşürülerek yapılır heralde ?

6 Plus alabiliyorsan al bende var şarjı phablet android note 3'ten iyi gidiyor senkronizasyon sürekli aktif olmasına rağmen.Son olarak beyler öneriliriniz olarak s6 edge,iphone 6+,z3+ arasından hangi telefonu almamı önerirsiniz ?
sen ne düşünüyosun hangi telefonu almalıyım ?
İşlemci frekansı yani gpu düşürüldüğüne dair yorumlar var ve sizim konunuz !
sony açıklama yapmıştı diğer güncellemede halledicez diye öyle okumuştum.hallolmasıda sadece düşürülerek yapılır heralde ?
Konunuzun altında düştüğünü söyleyenler var.100-150 mhz arası düşürülmüş.Z3 Plusta bakır soğutma sistemi var düşse bile M9 kadar düşmemiştir. Ayrıca böyle birşey olsa sony açıklardı. Veya birileri fark ederdi.
100mhz ise birşey değilmiş. Onlar nerden biliyormuş acaba merak ettim.Konunuzun altında düştüğünü söyleyenler var.100-150 mhz arası düşürülmüş.
Şu güncellemeden sonraki halinide görebilsek keşke 5 gün sonra piyasaya girecek.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video izleyin güncelleme yayınlanmamış hali olabilir ama ne kadar farkeder ki snap810 lu cihaz alınmaz yapmayın etmeyin belki one plus 2 alınabilir