Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
64 almayı bende isterimde çok masraflı oluyor 3.300-3.400 e geliyor 3.100 e buldum bi sitede de genede çok pahalı ya 16 gb yeter bana zaten bilgisayarım hep var önemli fotoları ona atıp siliyorum kendi telefonumdaki.oyun olarak da büyük bir oyun oynamıyorum. sadece film izlemeyi severim ondan büyük ekran alıyorum zaten yoksa i6 64 gb alırdım.yeter diye düşünüyorum ben.Birde zaten 16 gbin 13 gb gelmesinin sebebi ios değilmi ios bidaha yer kaplamaması lazım yanlış hesap yapmış olabilirmisin?
Apple 3500'e satıyor bu site nedense 500 lira daha ucuz

csbaz

csbaz

Üye
64 almayı bende isterimde çok masraflı oluyor 3.300-3.400 e geliyor 3.100 e buldum bi sitede de genede çok pahalı ya 16 gb yeter bana zaten bilgisayarım hep var önemli fotoları ona atıp siliyorum kendi telefonumdaki.oyun olarak da büyük bir oyun oynamıyorum. sadece film izlemeyi severim ondan büyük ekran alıyorum zaten yoksa i6 64 gb alırdım.yeter diye düşünüyorum ben.Birde zaten 16 gbin 13 gb gelmesinin sebebi ios değilmi ios bidaha yer kaplamaması lazım yanlış hesap yapmış olabilirmisin?
3 gb sistemdir doğru.Tamma o zaman daha fazla lafa gerek kalmadı.i6+ 16 gb lık kasası en uygunu o zaman sana [emoji106] [emoji106]

Luck Star

Luck Star

Üye
16Gb modelde 12Gb boş olarak geliyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben aldığımda 12Gb yazıyordu. :hmmm

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
beyler son olarakda ucuzbudur sitesi size güvenilirmi alınır mı ordan yani n11 den almayı düşünüyorum bende apple in sitesinden almam zaten.yorumlarını okudum ucuzbudurun herkes çok övmüş ilgililer filan sizin bi tecrübeniz varmı ?

csbaz

csbaz

Üye
beyler son olarakda ucuzbudur sitesi size güvenilirmi alınır mı ordan yani n11 den almayı düşünüyorum bende apple in sitesinden almam zaten.yorumlarını okudum ucuzbudurun herkes çok övmüş ilgililer filan sizin bi tecrübeniz varmı ?
Appleın sitesine bakmana gerek yok.N11 yada hepsi burada olmadı teknoloji mağazasından elden alabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim bir tanıdığım alacak ramazandan sonra o zamana kadar almayacaksan yorum yazarım baya var ama.. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Ucuzbudur.com sahibini tanıyorum. Kadıköyde GND elektronik var bayisi orası son derece güvenilir bir yer. Forumdan arkadaş 64gb iphone 6 alacak oradan.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
sen tanıdığına benimkini söylersin o zaman :D :D
Benim bir tanıdığım alacak ramazandan sonra o zamana kadar almayacaksan yorum yazarım baya var ama.. :D
Beyler aklıma takılan son bir konu daha varda.z3+ da çok hoş gelicek.O konu hakkında ne düşünüyosunuz.(arkadaşta z2 var kasma donma vs. olmuyor dedi)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Kasma donma olmuyor ama türkiyede sony garantisi yok. Özel şirketler devralmış hiç biri de işini beceremiyor. Elinde patlar.

csbaz

csbaz

Üye
Ucuzbudur.com sahibini tanıyorum. Kadıköyde GND elektronik var bayisi orası son derece güvenilir bir yer. Forumdan arkadaş 64gb iphone 6 alacak oradan.
Garantisi benim bildiğim kadarıyla farklı sitelerde ithal bu yüzden genpa vs. tarzlarda yerler oluyor.O sıkıntı yaratmazmı arkadaşa ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:ehe öyle olcak :D
Siteye "güvenemiyorum" diyorsan yurt dışından getirt ingiltereden gelene 4s'in garantisine apple Türkiye geçerli değil demişti mısır amerika gibi ülkelerden gelenlerde geçerliymiş. Yurt dışında tanıdık varsa daha uyguna bulursun.

csbaz

csbaz

Üye

Beyler aklıma takılan son bir konu daha varda.z3+ da çok hoş gelicek.O konu hakkında ne düşünüyosunuz.(arkadaşta z2 var kasma donma vs. olmuyor dedi)
Isınma sorunu vardı gpu su düşürüldü halloldu sorun. rahat rahat alınır.Z1 bile lollipopu aldıysa benze z3+ da uçar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Apple türkiye garantili diyor ancak... Genpa olsa da iş yapıyo bence yani sırf garantisi yüzünden 300 tl daha vermem telefona

Luck Star

Luck Star

Üye
Garantisi benim bildiğim kadarıyla farklı sitelerde ithal bu yüzden genpa vs. tarzlarda yerler oluyor.O sıkıntı yaratmazmı arkadaşa ?

Satın alırken cihaz modelinin yanında (Apple Garantili) yazar. O modelden alırsanız orijinal garanti olur. Yamuk yapan laf çeviren bir firma değil. Her şey açık :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Isınma sorunu vardı gpu su düşürüldü halloldu sorun. rahat rahat alınır.Z1 bile lollipopu aldıysa benze z3+ da uçar.
Hızın düşürüldüğüne dair kanıtınız, kaynağınız var mı?

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Son olarak beyler öneriliriniz olarak s6 edge,iphone 6+,z3+ arasından hangi telefonu almamı önerirsiniz ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Kesinlikle iphone6 veya plus . ikiside diğerlerinden iyi. 6 nın pili küçük olduğu halde çok iyi gidiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt