Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet benim işlemcim ölü hatta ekran aslında çalışmıyor siz her zaman doğrusunuz. Apple fanboylar bu kadar sallamamıştı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung kasıyor dediğimizde hatta haklı olduğumuzda bile forumdaki samsung kullanıcıları ve sen de bizi bu duruma sokuyordun hatırlıyor musun ? Anlamışsındır şimdi durumu o zaman.
Ne kullanıyosun i6 mı bide sen ne düşünüyosun kasma konusunda

Kardes telefona 3.000 veriyorum kasmasın diye caba mı sarfercem allahaskına kapat ac filan arkadasla demin konustuk kasıyor dedi

En basit cevabı vermişsin kardeşim fazla düşünmeye gerek yok. Yok ram temizle yok kapat aç gereksiz şeyler. Bunlar olmadan da kasmayan android cihazlar var tabii ki ama iphone kadar olamaz hiç biri.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öyle bir muamele yapmadım. Çocuk gibi intikam alma peşinde gibisiniz size kolay gelsin.

csbaz

csbaz

Üye
Evet benim işlemcim ölü hatta ekran aslında çalışmıyor siz her zaman doğrusunuz. Apple fanboylar bu kadar sallamamıştı.
Samsung kullanıyorum ve iphoneları hiçbir şekilde sevmedim sevmem.Ama siz o cihazı eziyorsunuz ve hasta çocuk ile hasta olmayan çocuğu karşılaştırır gibi 4s e laf atıyorsunuz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kullanmasam hadi neyse gördüğüm şeyi inkar etmem. 4s konusunu 2 yıl öncede kasıyor ne yapmaliyim diye açtığımda kimse cevap yazmamıştı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Öyle bir muamele yapmadım. Çocuk gibi intikam alma peşinde gibisiniz size kolay gelsin.

Mesajını silmediysen şimdi bulur gösteririm ama ? Az laf etmedin çok iyi hatırlıyorum. Şoföründe kasıyor dediklerini veya herkesin arkadaşında samsung var dediklerini de unutmadım. Çocukluk yapan sensin seni ilk tanıdığımda yaşından büyük davranıyordun ancak şuan sulandırdın forumu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mesajını silmediysen şimdi bulur gösteririm ama ? Az laf etmedin çok iyi hatırlıyorum. Şöföründe kasıyor dediklerini veya herkesin arkadaşında samsung var dediklerini de unutmadım. Çocukluk yapan sensin seni ilk tanıdığımda yaşından büyük davranıyordun ancak şuan sulandırdın forumu.

Bittiyse engelle butonuna basarak rahatça mesajlarımı bir daha görmezsin. Admin gerekeni yapar.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence ip6s'i bekle ve onu al. 3 senelik kullanımda samsung'dan hayır gelmez.
Telefon bana hizmet etsin kafam rahat olsun diyorsan iphone al ama ben telefona hizmet ederim sorun yok diyorsan custom rom falan yükleyerek kasmaları azaltabilirsin 1-2 sene kullandıktan sonra.

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim için sorun yok rahat bir insanım. Ben her zaman derim bilmediğim konu hakkında , kullanmadığım görmediğim cihaz hakkında yorum yapmam diye. Ayrıca yazdığım her şeyin kanıtını da sunabilirim. Bunları bildiğin halde aynı lafları çevirmeye devam ettin ,ceza aldın yine devam ettin. Dediğin gibi admin gerekeni yine yapacaktır. Forumda hiç kimseye bir şeyi inandırmaya gerek yoktur bunu bilerek yorum yapabilirsin bundan sonra. Hoşçakal.

csbaz

csbaz

Üye
Bence ip6s'i bekle ve onu al. 3 senelik kullanımda samsung'dan hayır gelmez.
Telefon bana hizmet etsin kafam rahat olsun diyorsan iphone al ama ben telefona hizmet ederim sorun yok diyorsan custom rom falan yükleyerek kasmaları azaltabilirsin 1-2 sene kullandıktan sonra.
6s de çok birşey gelmez hocam be [emoji2] Biraz ekran büyüyebilir,işlemci değişmez ama kamera farkı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Plus alırsam 16 GB 64GB mı alıyım ne dersiniz ?. 16 Gb Yetiyor bana 64 te çok pahalıya geliyor alırken elim gitmeyecek :D

Luck Star

Luck Star

Üye
iPhone'da sayıların önemi yok bence. Kamera'ın Mp değerini değiştirecekler. Az birşey işlemci hızı artar. Belki Ram artabilir ancak bu i6 dan farklı olduğu anlamına gelmeyecek. Asıl farkı numara değiştiği zaman yapıyorlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iOS 9'da güncellerken olan yer sıkıntısına çözüm gelmiş. Güncelleme sırasında yer yoksa seçimin uygulamalari siliyor sonra güncelleme bitince tekrar yüklüyor 16gn yetiyorsa bence al artık güncelleme de sıkıntı da çıkmayacak.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
6s de çok birşey gelmez hocam be [emoji2] Biraz ekran büyüyebilir,işlemci değişmez ama kamera farkı olabilir.
kamera çokda umrumda değil be yani idare etsin yeter beni i5 bile yetiyor bana :) yani pişman olmamak istiyorum telefonu aldıgım zaman kardesim şuan 4s in kasssa bile normaldir telefon 4 yıllık telefon sanırım beni 2-3 idare etsin yeter be :)

Luck Star

Luck Star

Üye
İphone 6 Plus alırsam 16 GB 64GB mı alıyım ne dersiniz ?. 16 Gb Yetiyor bana 64 te çok pahalıya geliyor alırken elim gitmeyecek :D

Benim gibi bir kullanıcıysan 16gb fazlasıyla yetiyor. 100lerce müzik ve klip var, bir o kadar fotoğraf vs. 3-5 oyun var 4Gb boş alanım var :)
Ayrıca 2 yıldır hafıza kartı takılamayan 16Gb android kullandım bu şekilde bir kullanıcıysan sorun olmaz.

csbaz

csbaz

Üye
16 gb 13 gb olara gelecek.çok resim çekiyorsanız yada whatsapp dan resim alıyorsanız en az 3 gb gidecek.İos 9 da 2 gb yer alırsa 8 gb programlar ve oyun bitirecek geri kalanı.İpad mini 16 gb var 4 oyun 700 resim 4 video 20 jailbreak tweaki bitti yer.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
s6 Edge alma diyosunuz yani beyler öyle mi ?

csbaz

csbaz

Üye
kamera çokda umrumda değil be yani idare etsin yeter beni i5 bile yetiyor bana :) yani pişman olmamak istiyorum telefonu aldıgım zaman kardesim şuan 4s in kasssa bile normaldir telefon 4 yıllık telefon sanırım beni 2-3 idare etsin yeter be :)
İ6+ 6s e eş bir cihaz olacaktir.i6+ seni en az 3 yıl garanti götürür.Garanti bitince jb atarsın istersen şimdi atarsın farketmez bayağı özelleştirirsin ve cihazı hızlandırabilirsin.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
16 gb 13 gb olara gelecek.çok resimekiyorsanız yada whatsapp dan resim alıyorsanız en az 3 gb gidecek.İos 9 da 2 gb yer alırsa 8 gb programlar ve oyun bitirecek geri kalanı.İpad mini 16 gb var 4 oyun 700 resim 4 video 20 jailbreak tweaki bitti yer.
64 almayı bende isterimde çok masraflı oluyor 3.300-3.400 e geliyor 3.100 e buldum bi sitede de genede çok pahalı ya 16 gb yeter bana zaten bilgisayarım hep var önemli fotoları ona atıp siliyorum kendi telefonumdaki.oyun olarak da büyük bir oyun oynamıyorum. sadece film izlemeyi severim ondan büyük ekran alıyorum zaten yoksa i6 64 gb alırdım.yeter diye düşünüyorum ben.Birde zaten 16 gbin 13 gb gelmesinin sebebi ios değilmi ios bidaha yer kaplamaması lazım yanlış hesap yapmış olabilirmisin?

Üst Alt