İphone 6 + alıcam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Bende Windows dan i6 ya geçiş Yaptım huzur buldum açıkcası Windows da ne kadar eziyet çektiğimi öğrendim geçtikten sonra kaybettiğin her saniye Boşa bende mail yoluyla aldım kişileri bu arada arkadaşın dediği gibi

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Peki haftaya 64gb alıcam nakit bekliyorum bir kaç sorum daha olucak :) her uygulama paralı diye bişi duydum doğru mudur ve kasko yaptırmayı düşünüyorum kasko nasıl işliyor iphone için neleri karşılıyor ve ben kulak içi kulaklık seviyorum ama i6+ ın ki değişik başka kulaklık taksam kullanabilir miyim acaba

enterneoll

enterneoll

Üye
3. gün alışıcaksın

furkankaya559758

Üye
iPhone'a karışık diyen sanırım 3310 falan kullanıyor. iPhone günümüz telefonlar arasında en kolay kullanıma sahip olanı.

xmustx

xmustx

Üye
İos ara yüzü ve ayarları androide göre sade ve basit düzenlenmiş kullanımda zorluk yaşanacağını sanmam

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Şarj konusunda sorunu olan var mı 1.5 2 gün gidiyor diyen varda doğru mudur? Ve plus ını kasko yaptıranlar var mı nasıl bir yol izleniyor yararı var mıdır yaptırmanın

alical33

alical33

Üye
Şarj konusunda sorunu olan var mı 1.5 2 gün gidiyor diyen varda doğru mudur? Ve plus ını kasko yaptıranlar var mı nasıl bir yol izleniyor yararı var mıdır yaptırmanın
ben kasko yaptırmadım ama şarj konusunda gerçekten çok iyi ben 3g yi ve mobil veriyi hiç kapatmam internete girerim oyun oynarım yani sürkli kullanırım sabah 8 gibi çekerim şarjdan gece 1-2 gibi %15 civarı şarjım kalır sonra takarım şarja

enes-1907

enes-1907

Üye
ben ilk 6plus ile ios kullanmaya başladım.daha önce hep android kullandım.ios ' geçince farklı bir deneyim yaşıyorsun kardeşim.kullanmasıda diğer telefonlar kadar kolay hiçde karman çorman değil tavsiye ederim :)

Üst Alt