İphone 6 alıcam şarj konusunda yardımcı olabilir misiniz?

iphone 6 almayı düşünüyorum.en az 3 sene götürmesi lazım beni. batarya konusunda tereddütlerim var. peki 2 sene sonra batarya vs değiştirme olayı olabiliyor mu ?
cevap yok galiba ?
Batarya değişimi elbette olur ama batarya + takma ücreti ne kadar olur bilemem.
Bataryayı kendin değiştirmen zor olur çünkü Iphone açılması en zor cihazlardan biri.

Burada batarya değişimini anlatıyor.

yunusk

Üye
yani değiştirilebiliyor . bunu öğrenmem iyi oldu. tşk ederim. peki tavsiye eder misiniz

3onur5

Üye
iphone 5 im var sabah 8 de çıkartıyorum öğlen 4 te şarj bitiyo eskiden kullandığım xperiaz z gibi oda aynıydı .telefon alıcaksanız şarjı sıkıntı etsin istemıyosanız bataryasının kaç MAH olduğuna bakın yada arka kapağının çıkıp cıkmadıgına

yunusk

Üye
yani 1810 mah var 3200 mah var arada 600-700 tl fark var. nasıl oluyor anlamadım

3onur5

Üye
yerinde olsam sarjı uzun gitsin istiyorsam 6 plus alırdım elde duruşu çok güzel telefonun bide şarjınında baya iyi gittiğğini söylüyolar apple bi delilik yapmış sınırlarını zorlayıp dev ekranlı bi telefon çıkartmış alırkende onu almak lazım

yunusk

Üye
maalesef o telefon benim elime çok büyük geliyor. iphone 6 nın boyutu çok ideal. bataryayı bi 2500 civar yapsalarmış tadından yenmezmiş

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Ama bide şole bi durum var bir çok yerde okudum iphone S lerin her zaman daha kaliteli ve yenilikçi bir tasarım konsepti içerdigi belirtiliyor açıkçası hız ve bir kaç ozellik dışında iphone 5s le 6 arasında çok büyük fark yok bana göre bu benim şahsi fikrim tabikide