iPhone 5S’e ait yeni iddialar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazılım ve donanım devi Apple geçtiğimiz Eylül ayında tanımını gerçekleştirip piyasaya sunduğu akıllı telefonu 6. nesil iPhone‘un ardından cihazın devamı olan iPhone 5S haberleri ile şu sıralar sıkça gündemde yer alıyor.

Apple cephesinden akıllı cihaza ilişkin net bilgilerin gelmemesi nedeni ile tahminlerin ve iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 2013 Haziran ayında sunulacağı tahmin edilen iPhone 5S yine yeni iddialar ile basında. Android ve Windows Phone üzerinde çalışan HD ekran özelliği ile pek çok modelin rekabet içerisinde olduğu şu son dönemlerde, Apple ise iPhone 5S‘i güçlü ve farklı donanım özellikleri ile sunmaya hazırlanıyor.

Apple iPhone 5S‘in en önemli özelliklerinden biri olacağı tahmin edilen daha yüksek veri kapasitesine sahip olarak piyasada yer alacağı. Hali hazırda piyasada bulunan en yüksek veri kapasitesinin 64GB olması yeni akıllının 128GB kapasite ile gelme ihtimalini güçlendiriyor. İşlemci olarak da A6 ile piyasada yer alan Apple‘ın yeni cihazında A7 işlemci beraberinde Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren 28nm teknolojisine sahip yeni bir çip set ile gelebileceği iddia ediliyor.

PowerVR 6 serisi gibi daha yeni bir grafik işlemci barındıracağı düşünülen iPhone 5S‘in kamerasına eklenecek olan LED Flash özelliği ile de diğer cihazlardan farkını ortaya koyacağı belirtiliyor. Aynı zamanda 4.8″ büyüklüğünde Super AMOLED HD ekran ile gelebileceği tahmin edilen akıllı cihazın ekranında Sharp üretimi IGZO panellerinin kullanılabileceği tahmin ediliyor.

Apple iPhone 5S‘e ait olan verilen tüm bilgilerin birer iddia ve tahmin olduğunu tekrar hatırlatalım.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Apple'dan 4.8'' ekranlı cihaz ha doğruysa eğer Apple ortalığı yıkar bence :eller: +haber için :tşk:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4.8" ekran şu an için imkânsız.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
128 gb olucağını sanmıyorum

devotee

Üye
Tamamen sacmalik. Apple 5S te ne A7 cip kullanir nede super amoled 4.8" ekran, nede 128 GB dahili hafiza kullanir. Sacmalik. Yalan haber.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4.8 olmaz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi güldüm bu habere :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Neden bu kadar karamsar oluyosunuz ki? Kim beklerdi Nokia'dan Lumia 920'nin ekran boyutunu??

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok, bu iddalar doğru olursa nelere olacak farkında mısınız?

Apple istediği ilgiyi o zaman görecektir,

daha büyük ekran
Apple sağlamlığı
Tasarım
128GB hafıza

ve diğer özellikler, işte bu cihaz bu özelliklerle gelirse, ben şimdi Apple'a kucak açarım :eller:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Öyle ama Apple büyük ekran kullanmıyor bence de kullanmazda. Farkı bu Apple'ın. Onu da değiştirirse ne farkı kalır tablet gibi telefonlardan.

• Beğen
Tepkiler: devotee

devotee

Üye
Neden bu kadar karamsar oluyosunuz ki? Kim beklerdi Nokia'dan Lumia 920'nin ekran boyutunu??

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok, bu iddalar doğru olursa nelere olacak farkında mısınız?

Apple istediği ilgiyi o zaman görecektir,

daha büyük ekran
Apple sağlamlığı
Tasarım
128GB hafıza

ve diğer özellikler, işte bu cihaz bu özelliklerle gelirse, ben şimdi Apple'a kucak açarım :eller:

Bu karamsarlik degil mantikli dusunce. Appledan kimse buyuk ekran beklemez. Apple in farki kucuk ekrandir. 4" te gayet yeterlidir. Ve yine apple in en buyuk kozu tek el ile kullanimdir. Bundan vazgecmez. Ayrica bi 4S ile 5 arasinda bile bu kadar yenilik ve fark yokken 5 ile 5S arasinda boyle yeniliklerin olmasi imkansiz. Birden bire bir cihaza bu kadar yenilik gelmesi mantikende sacma. Apple in ilgi gormesi icin abartili yenilikler yapmasina gerek yok. Zaten su anda istedigi ilgiyi goruyor. Bunlarin hic birine ihtiyac yok. Insanlar apple i boyle seviyor ve kullaniyor zaten. Yukarida ki haberde yazilanlar cok gereksiz sacma ve olanaksiz seyler.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Öyle ama Apple büyük ekran kullanmıyor bence de kullanmazda. Farkı bu Apple'ın. Onu da değiştirirse ne farkı kalır tablet gibi telefonlardan.

:bilmm sonuçta bunlar iddea değil mi :kıskıs: bekleyip görelim, yine ben fikrimi belirttim öyle bir cihaz gelirse hiç şaşırmayalım :d:

erko merko

erko merko

Üye
Apple, galaxy s4 çıkmadan yeni telefon çıkarmaz bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:bilmm sonuçta bunlar iddea değil mi :kıskıs: bekleyip görelim, yine ben fikrimi belirttim öyle bir cihaz gelirse hiç şaşırmayalım :d:

Ama şimdi mantıklı iddialar var mantıksız iddialar var. Bence saçma olmuş Apple kullansa iPhone 5'te büyük ekran kullanırdı. Bence kullanmaz en azından bu benim görüşüm. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Apple 2-3 telefonda daha 4" kullanır sonra max. 4.3" kullanır fazla büyütmez ekranları gibime geliyor ve 128 GB olacağını sanmıyorum genede haber için :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Ama şimdi mantıklı iddialar var mantıksız iddialar var. Bence saçma olmuş Apple kullansa iPhone 5'te büyük ekran kullanırdı. Bence kullanmaz en azından bu benim görüşüm. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

Yani benim ikinci yorumumda söylemek istediğim şu;

S.Jobs'un hedefi android'i bitirmekti dmi? :)
Ama bunu gerçekleştiremeden vefat etti :(
Sonra bir vasiyet veya S.Jobs'un projeleri ortaya atıldı vs vs

şimdi bu özelliklerde bir cihaz çıkarması demek, bu yıl içerisinde samsung'a karşı, kazandığı ve kaybettiği davalara nispeten, heryere hükmekmek adına, mobil sektöre nokta koyar cinsten bir cihaz olur bu özellikler ile gelirse!

Sonuçta biz Apple'ın düşüncesini bilemeyiz, bize göre A6'dan A7'ye geçmez diyebiliriz, ama Apple bir devrim gerçekleştirmek istiyor ise buu neden olmasın ki?

Birde şöyle belirteyim, bu bölümde çoğu arkadaşımın farklı cihazların isimleri yanında İphone 4/4S cihazlarıda almayı düşündüklerini söylediklerinde İphone için her zaman küçük ekran olduğunu belirtiyoruz, bu yönde Apple büyük ekranlı cihaz çıkarım müşterinin nabzını ölçmek istiyor olamaz mı?

Yahut Apple Samsung'un Note serisine cevap niteliğin de bir cihaz çıkarsa, genel anlamda iş adamları Apple kullandıklarından Apple'dan Note gibi bir cihaz gelse fena olmaz kısacası, yenilik şart, müşterinin nabzını ölçüyor da olabilir :bilmm

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
apple ve 4.8 " haa... pek ihtimal vermiyorum

acuxx

acuxx

Üye
4.8 değilde 4.3 olur bence

caglar b

caglar b

Üye
apple eger 4.8 inc ekranlı bir iphone çıkarsın steve reyiz mezarında ters döner :ehe:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
adamlar ekranın boyunu 4 e yükseltmek için baya zorlandı, 4.8 biraz hayal gibi :D :islik

MrExpert

MrExpert

Üye
4.8 dalgamı geçiyonuz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt