Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımIPHONE 5S
Sponsorlu Bağlantılar
csbaz
Üye
İphone 6 16 gb al 5s değmez 300tl fark var.
sLeepLe
Üye
6nın artıları yeni hızlı işlemci daha iyi kamera daha iyi ekran çözünürlüğü buda büyük ekran olmasından dolayı bence 5s te şuan için çok çok yeterli bir telefon ben 6s alırım bu isimle çıkarsa tabi şuan için 5s yeterli
6nın artıları yeni hızlı işlemci daha iyi kamera daha iyi ekran çözünürlüğü buda büyük ekran olmasından dolayı bence 5s te şuan için çok çok yeterli bir telefon ben 6s alırım bu isimle çıkarsa tabi şuan için 5s yeterli
5c de çıkmıştı 5s çıktığında? s devri kapanmaz bence. 6s ve 6s plus yapabilir tabi büyük ekranda ısrarcıysa
rodinatr
Üye
5s in duruşu yeter. Koy masaya izle dur
Abstract_Loco
Üye
5s 6dan performans olarak daha iyi bana kalırsa. Birde s devri bitmez bence de 6s plus 6s birde 6s mini olarak devam eder muhtemelen. Apple yılda bir tasarım yenilemez olanı biraz inceltip tekrar sunuyo ne zamandır
5s 6dan performans olarak daha iyi bana kalırsa. Birde s devri bitmez bence de 6s plus 6s birde 6s mini olarak devam eder muhtemelen. Apple yılda bir tasarım yenilemez olanı biraz inceltip tekrar sunuyo ne zamandır