Yardım IPHONE 5S

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
İphone 6 16 gb al 5s değmez 300tl fark var.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
6nın artıları yeni hızlı işlemci daha iyi kamera daha iyi ekran çözünürlüğü buda büyük ekran olmasından dolayı bence 5s te şuan için çok çok yeterli bir telefon :) ben 6s alırım bu isimle çıkarsa tabi şuan için 5s yeterli

csbaz

csbaz

Üye
6nın artıları yeni hızlı işlemci daha iyi kamera daha iyi ekran çözünürlüğü buda büyük ekran olmasından dolayı bence 5s te şuan için çok çok yeterli bir telefon :) ben 6s alırım bu isimle çıkarsa tabi şuan için 5s yeterli
S devrini kapadı Apple bence.İphone 6 nın üst kasası plus diye çıktığına göre artık plus devri var.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
S devrini kapadı Apple bence.İphone 6 nın üst kasası plus diye çıktığına göre artık plus devri var.
5c de çıkmıştı 5s çıktığında? s devri kapanmaz bence. 6s ve 6s plus yapabilir tabi büyük ekranda ısrarcıysa

rodinatr

rodinatr

Üye
5s in duruşu yeter. Koy masaya izle dur :D

• Beğen
Tepkiler: weesel

Abstract_Loco

Üye
5s 6dan performans olarak daha iyi bana kalırsa. Birde s devri bitmez bence de 6s plus 6s birde 6s mini olarak devam eder muhtemelen. Apple yılda bir tasarım yenilemez olanı biraz inceltip tekrar sunuyo ne zamandır :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
5s 6dan performans olarak daha iyi bana kalırsa. Birde s devri bitmez bence de 6s plus 6s birde 6s mini olarak devam eder muhtemelen. Apple yılda bir tasarım yenilemez olanı biraz inceltip tekrar sunuyo ne zamandır :)
Mini çıkarmaz 3 model yapmaz yine iki model de kalır tasarım değişmez Donanım değişir s model olur :)

• Beğen
Tepkiler: weesel ve rodinatr
efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
En az 2 yıl telefonun gideri var. 2 yılda güncelle toplam 4 yılı var

Takipçi Satın Al

Üst Alt