KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: Bide iki bin değil de 2500 5s uçmuş zaten zenginler alır teyzemde 5 var bunu duyunca kesin oha der Genişletmek için tıkla ... Haklı ama derse
AkiliBidik' Alıntı: Bide iki bin değil de 2500 5s uçmuş zaten zenginler alır teyzemde 5 var bunu duyunca kesin oha der Genişletmek için tıkla ... Haklı ama derse
mertcan01 Üye Sacmalik. 5c yi ekonomik diye uretiyorlardi... 2500 dalgs geciyorlae resmen. Neyse note 2 ye devam android e slm
Sacmalik. 5c yi ekonomik diye uretiyorlardi... 2500 dalgs geciyorlae resmen. Neyse note 2 ye devam android e slm
AkiliBidik Üye DilvinEymen' Alıntı: Haklı ama derse Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemen
DilvinEymen' Alıntı: Haklı ama derse Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemen
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: Kusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemen Genişletmek için tıkla ... Parası bol muhtemelen
AkiliBidik' Alıntı: Kusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemen Genişletmek için tıkla ... Parası bol muhtemelen
AkiliBidik Üye DilvinEymen' Alıntı: Parası bol muhtemelen Genişletmek için tıkla ... Belki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı.
DilvinEymen' Alıntı: Parası bol muhtemelen Genişletmek için tıkla ... Belki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı.
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: Belki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı. Genişletmek için tıkla ... Bende kendine alacak sandım sana alsın sorun yok
AkiliBidik' Alıntı: Belki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı. Genişletmek için tıkla ... Bende kendine alacak sandım sana alsın sorun yok
AkiliBidik Üye DilvinEymen' Alıntı: Bende kendine alacak sandım sana alsın sorun yok Genişletmek için tıkla ... Yok kendine alır Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem 2500 tl :
DilvinEymen' Alıntı: Bende kendine alacak sandım sana alsın sorun yok Genişletmek için tıkla ... Yok kendine alır Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem 2500 tl :
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: Yok kendine alır Genişletmek için tıkla ... 5 ide sana verir o zaman
ozakin70 Üye piyasaya çıksın bi hele iyatlar belli olur öncesinden söylentilere inanmıyorum ben inanmıyorum
AkiliBidik Üye AkiliBidik' Alıntı: Yok kendine alır Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem . Fiyat :2500 tl : Genişletmek için tıkla ... DilvinEymen' Alıntı: 5 ide sana verir o zaman Genişletmek için tıkla ... Yok satıyor para havadan mı düşüyor :
AkiliBidik' Alıntı: Yok kendine alır Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem . Fiyat :2500 tl : Genişletmek için tıkla ... DilvinEymen' Alıntı: 5 ide sana verir o zaman Genişletmek için tıkla ... Yok satıyor para havadan mı düşüyor :
mertcan01 Üye Peki 5c icin bilgi var mi ? Ne ozellikleri var nedir ne farki var gibi bir bilgi var mi
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: Yok satıyor para havadan mı düşüyor : Genişletmek için tıkla ... Mantıklı
AkiliBidik Üye mertcan01' Alıntı: Peki 5c icin bilgi var mi ? Ne ozellikleri var nedir ne farki var gibi bir bilgi var mi Genişletmek için tıkla ... 5c yi ben renk renk olduğu için beğendim
mertcan01' Alıntı: Peki 5c icin bilgi var mi ? Ne ozellikleri var nedir ne farki var gibi bir bilgi var mi Genişletmek için tıkla ... 5c yi ben renk renk olduğu için beğendim
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: 5c yi ben renk renk olduğu için beğendim Genişletmek için tıkla ... Ona o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper
AkiliBidik' Alıntı: 5c yi ben renk renk olduğu için beğendim Genişletmek için tıkla ... Ona o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper
AkiliBidik Üye DilvinEymen' Alıntı: Ona o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper Genişletmek için tıkla ... aynen parayı ver sen 500 tl buluruz
DilvinEymen' Alıntı: Ona o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper Genişletmek için tıkla ... aynen parayı ver sen 500 tl buluruz
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: aynen parayı ver sen 500 tl buluruz Genişletmek için tıkla ... Üç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydi
AkiliBidik' Alıntı: aynen parayı ver sen 500 tl buluruz Genişletmek için tıkla ... Üç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydi
AkiliBidik Üye DilvinEymen' Alıntı: Üç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydi Genişletmek için tıkla ... Öğrenciyiz zaten ben iphone aşığı değilim lumia ları seviyorum bende nedense bi 20-25 yaşına gelince ilk işim iphone 17s yada lumia 3625 almak olucak
DilvinEymen' Alıntı: Üç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydi Genişletmek için tıkla ... Öğrenciyiz zaten ben iphone aşığı değilim lumia ları seviyorum bende nedense bi 20-25 yaşına gelince ilk işim iphone 17s yada lumia 3625 almak olucak