iPhone 5S ve iPhone 5C için resmi kılıflar tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5S ve iPhone 5C için resmi kılıflar tanıtıldı
Apple, dün gece düzenlediği etkinlikle yeni iPhone modellerini gün yüzüne çıkardı. Klasik bir iPhone tanıtım havasında geçen etkinlikte Apple‘ın en yetkili ismi CEO’su Tim Cook tanıtımı gerçekleştirdi. Apple iki yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Bunlardan ilki iPhone 5 olurken diğeri de iPhone 5S adı ile karşımıza geldi.



Apple‘ın yeni akıllı telefon iPhone 5C, polikarbonat kasa ile satışa sunulacak. Beş farklı renk seçeneği ile her zevke hitap edecek olan akıllı telefon 4″ büyüklüğünde ekran, Apple A6 yonga seti ve 8MP iSight arka kamera ile geliyor.

Bu yeni akıllı telefon 13 Eylül’de ön siparişe sunulacak ve 20 Eylül’de de ABD ve İngiltere başta olmak üzere bir kaç ülke de raflarda ki yerini alacak.

Diğer taraftan iPhone 5S ise 4″ büyüklüğünde dokunmatik ekran, yeni Apple A7 yonga seti ile geliyor. 720p 120fps kayıt yapabilen kamerası ile dikkatleri çeken iPhone 5S ayrıca parmak izi tarayıcısı ile de fark yaratıyor. Apple yeni akıllı telefonunu gri, siyah ve altın sarısı olmak üzere üç farklı renkte satışa sunacak.

Apple ayrıca iPhone 5S ve iPhone 5C için tasarladığı resmi kılıfların da tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone 5S kılıflar 39$, iPhone 5C kılıflar ise 29$ fiyat etiketine sahip olacak.



http://www.maxicep.com/portal/iphone-5s-ve-iphone-5c-icin-resmi-kiliflar-tanitildi.html
 
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aslında Siyah Ve Mavi Olanları Göze Güzel Geliyor Ben Beğendim
 
fk555897

fk555897

Üye
5C'nin kılıfları güzelmiş.
 
Türe

Türe

Üye
En çok da kılıfları beğendim umarım 5 için uyumludur bunlar :eller:
 
Invoke

Invoke

Üye
5S'in kılıfları hoşmuş...
 


Üst Alt