Haber Iphone 5s Ve ipad Ûzerinde ios 8 Sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s Ve ipad Ûzerinde ios 8 Sızdı

bir çalışanın sızdırdığı resimde Watch Utility" simgesi, dikkat çekiyor. Healthbook Preview, TextEdite ve Tips simgeleri Doğru gibi görünüyor.

bu arada ios 8in 1,5 ay sonra tanıtılılacağını söylemekte fayda var :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Acaba performans nasıl olacak. Özellikle şarj mevzusu nasıl olacak bu da çok önemli. Gerçi şarj olayına kafa yoran birisi değilim tema da sorun değil memnunum ben ama beklentim öncelikli olarak performans üzerine. Bu arada, iOS8'in çıkması zaman alabilir bence. Çünkü şu anki sürüm üzerinden biraz daha gideceklerini düşünüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Keşke ios 6 seçeneği olsa :(

0MG90

0MG90

Üye
Çok fark yok. Acele ettiler 8 için. 7'yi biraz daha güzelleştirsinler ilk.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007 ve efeyılmaz
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Bende performansa dayalı birşeyler bekliyorum.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Çok erken sanki.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
belkide bu ios7nin gelecek güncellemesidir belli olmaz 8 için erken bencede

fk555897

fk555897

Üye
Ben iOS 7 ile arasında fazla fark göremedim.

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
iOS 7, 6 kadar hızlı değil. 8 ile düzeltseler bari.

iOS 7 ön sürümlerinde bu sorunun tamamen çözüleceğini düşünüyorum ama iOS 8 ile çok fazla fark görmeyeceğimiz de şimdiden kesin gibi. Bu yüzden performans sorunu çözülsün yeter diyorum. Ben iOS 7 görünüm ve kullanım olarak memnunum. Ama performansın daha da artması lazım artık.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Apple zaten ios 7'ye kadar görünümde "neredeyse" pek bi değişiklik yapmadı.Tahminende ios 14'e kadar degistirmez pek. :D

Bu görselere baktıktan sonra zaten ios 7 daha şey = renkli,özel efektleri güzel

0MG90

0MG90

Üye
Apple zaten ios 7'ye kadar görünümde "neredeyse" pek bi değişiklik yapmadı.Tahminende ios 14'e kadar degistirmez pek. :D

Bu görselere baktıktan sonra zaten ios 7 daha şey = renkli,özel efektleri güzel
Değiştirmeseydi de iyiydi bence.

Enes

Enes

Üye
Her şey değişir de o kilit ekranı değişmemeliydi eski 4s kullanıcısı ve 5s talibi biri olarak söylüyorum bunu :)

tapatalk

tapatalk

Üye
yeni çıkacak olan iphone talibi olarak düşüncem o arayüzü değiştirsinler

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ben bi sevemedim yeni tasarımı zaten eskisi çok güzel değildi ama bi olayı vardı şimdi bildiğin çakma android telefon gibi oldu

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
abi ben bi sevemedim yeni tasarımı zaten eskisi çok güzel değildi ama bi olayı vardı şimdi bildiğin çakma android telefon gibi oldu

Android'in 2 çekirdekle 4 çekirdekle yaptığı işi, iOS tek çekirdekle hiç zorlanmadan yapıyor mesela. Bu da kalite farkı oluyor haliyle. Ama bu, iOS 7'den önceydi elbette. Şu an bu durum biraz sıkıntılı hale gelse de, Apple iOS konusunda ilerleyen zamanlarda daha güzel şeylere imza atacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
iOS 7 ön sürümlerinde bu sorunun tamamen çözüleceğini düşünüyorum ama iOS 8 ile çok fazla fark görmeyeceğimiz de şimdiden kesin gibi. Bu yüzden performans sorunu çözülsün yeter diyorum. Ben iOS 7 görünüm ve kullanım olarak memnunum. Ama performansın daha da artması lazım artık.
Kesinlikle katılıyorum.

Üst Alt