Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeIphone 5s tavsiye?
Sponsorlu Bağlantılar
afsinbeyyy
Üye
Şimdi 5s al ilerde de 6s alırsın
0MG90
Üye
5s 1200'e mi düşer ikinci eli? Beni güldürmeyin Allah aşkına 5 bile hala 1300'den satılıyor ikinci el sıfırı 1500'lerde. iPhone 6 yaza doğru veya yazın çıkar farklı özellik olarak işlemci veya ekran olur. 5s alsan da olur yani.
5s 1200'e mi düşer ikinci eli? Beni güldürmeyin Allah aşkına 5 bile hala 1300'den satılıyor ikinci el sıfırı 1500'lerde. iPhone 6 yaza doğru veya yazın çıkar farklı özellik olarak işlemci veya ekran olur. 5s alsan da olur yani.
Bak kendin diyosun 5 bile suan 1.300 diye 5s var bi ust modeli e peki 6 ciktiginda dedigin cumleye gore 5s te 1.300 e dusucek bende ciziklidir fln yani en kotu ihtimali goz onune aldim ona gore fiyat cikardim cikarmaz olaydim ben istanbulda yasiyorum buralarda boyle
0MG90
Üye
Ben internette öyle görmüyorum iPhone un ikinci eli kolay kolay düşmez 4 daha yeni düşmeye başladı 400 lere kadar ama çoğu yurt dışı cihazı
frk uzn
Üye
Ben internettekileri demiyorum telefoncuya satsa neyse ya uzatmaya gerek yok