Yardım İphone 5S şarj aleti

Sponsorlu Bağlantılar

by_sivaslı

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5S şarj aleti
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce sıfır bir 5S aldım bir sorun yok kutusunu ben açtım ama geçenlerde şarja takarken bir iki defa şarj hızlı bir şekilde gitti geldi falan oldu şu an yine bir sorun yok ama şarj aletinin ucuna bakınca ortadaki sarı noktalardan 2 tanesinin siyahlaşmış olduğunu gördüm sizce bu nedir ve sorun yapar mı?
Bu da şarj aletinin ucunun resmi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce sıfır bir 5S aldım bir sorun yok kutusunu ben açtım ama geçenlerde şarja takarken bir iki defa şarj hızlı bir şekilde gitti geldi falan oldu şu an yine bir sorun yok ama şarj aletinin ucuna bakınca ortadaki sarı noktalardan 2 tanesinin siyahlaşmış olduğunu gördüm sizce bu nedir ve sorun yapar mı?
Bu da şarj aletinin ucunun resmi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. Fakat içiniz rahat etmezse telefonculardan cüzi bir fiyata yenisini alabilirsiniz.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
yanma yapmış olabilir kısa devre gibi bence zorlamayın aldığınız yere götürün kullanıcı hatası değil sonuçta değişim olur

rodinatr

rodinatr

Üye
Apple store den değişim olabilir deneyin

by_sivaslı

Üye
    Konu Sahibi
Şarj cihazını mı değiştirirler yoksa cihazı mı ? Bide şu an sorunsuz kullanıyorum cihaza zarar verir mi bu. Cihazı avea dan aldım bulunduğum şehirde Apple store yok maalesef.Avea dan gönderebilirmiyim garantiye

Asıl sorum bu durumun telefona zarar verip vermemesi.
eğer kablodan diyorsanız ve sorun verir diyorsanız kablonun yenisini alayım ama yok öyle de bişey olmaz diyorsanız o da olabilir.
Ve sizce kesin kablodanmıdır ? telefonun şarj girişinde bişey olabilir mi.
Yani şu an 3 seçenek var önümde :
+Kablo Değişimi (Yeni Kablo Temin Etmek)
+Aynı Kablo ile kullanmaya devam etmek
+Cihazda sorun var mantığı ile garantiye göndermek (ama cihaz sürekli tutuklup yapmadığı için bi sorun yok deyip cihazı geri gönderebilirler)

Kararsız Kaldım yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
sLeepLe

sLeepLe

Üye
o izi ben yanık izine benzettim yanık iziyse eğer adaptör fazla güç göndermiş olup yanma yapmış olabilir ama öyle olsa cihaza zarar verirdi cihaz sorunsuz çalışıyor diyorsunuz cihazın şarj yeri bozuk olup kabloya yanma yapmış olabilir bu sorunu garanti kapsamında düzeltilir parça değişimi ya da yeni cihaz temini gibi. eğer sorun kablodaysa başka kablo alıp devam edebilirsiniz. apple store olmasına gerek yok bende cihazımı avea bayinden aldım sorduğumda biz istanbula apple a gönderiyoruz demişlerdi muhtemelen sizinde öyledir. bence bayiye gidip bir danışın denerim

Takipçi Satın Al

Üst Alt