Yardım İphone 5S Renk Yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 5s Renk Seceneği

• Uzay Grisi

Kullanılan: 11 52.4%
  • Altın Rengi

Kullanılan: 5 23.8%
  • Gümüş Rengi

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5S Renk Yardımı
İphone 5s almayı düşünüyorum fakat renk konusunda bir türlü karar veremedim. Hangi renk almamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

weesel

weesel

Üye
Uzay grisi tavsiye ederim. ekran da telefon da siyah olunca önden dümdüz çok güzel bi görüntüsü oluyor. Üstelik renkli kılıf da kullansan gözünü rahatsız eden bi görüntüsü olmuyor. Ama benim gözümü rahatsız eder arkadaşım ben kılıfla tam bütün olacak beyaz telefon isterim diyorsan altın rengini tavsiye ederim çok daha orijinal bi görüntüsü var ve 5s'e özel olarak gelen. Beyaz benim en son tercihim olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: mhmt SyLmz
mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
Uzay grisi tavsiye ederim. ekran da telefon da siyah olunca önden dümdüz çok güzel bi görüntüsü oluyor. Üstelik renkli kılıf da kullansan gözünü rahatsız eden bi görüntüsü olmuyor. Ama benim gözümü rahatsız eder arkadaşım ben kılıfla tam bütün olacak beyaz telefon isterim diyorsan altın rengini tavsiye ederim çok daha orijinal bi görüntüsü var ve 5s'e özel olarak gelen. Beyaz benim en son tercihim olurdu :)
Teşekkür ederim kardeşim tavsiyelerin için iphone 5s renkleri telefona çok güzel uyum sağlıyo hangi rengi seçecegini şaşıyo insan :)

MaxipmaN

Üye
uzay grisi veya gold

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Gold

minoo

minoo

Üye
Gold külçe altın gibi görünüyor yahu. Bence de gri al.

• Beğen
Tepkiler: mhmt SyLmz

furkan4045

Üye
Gri hoş duruyor.

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam siyaha yakın bir rengi var onu alırdım. Ama rengini senin seçmen en iyisi olur.

0MG90

0MG90

Üye
Uzay grisi hoş duruyor.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Uzay Grisi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
kesinlikle uzay grisi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence beyaz al

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
ilk zamanlar gold bulunmadığı için herkez uzay grisi almakla yetindi o yüzden oyların çoğu bu yönde olmuş fakat GOLD özel bi renk olduğu için telefona mükemmel bi hava katmış bence gold almalısın :)

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
ilk zamanlar gold bulunmadığı için herkez uzay grisi almakla yetindi o yüzden oyların çoğu bu yönde olmuş fakat GOLD özel bi renk olduğu için telefona mükemmel bi hava katmış bence gold almalısın :)
bende öyle düşünüyorum ama :) iphone bütün renkler mükemmel yakışıyo seçim yapamıyo insan :D :D

Üst Alt