Biri Android biri iOS. Allah aşkına şöyle kıyaslama yapıp durmayın ya.
Gereksiz konu...
iPhone kullaniyorum ve gereksiz bir konu.iPhone kullanmayan birinden daha farklı bir cevap beklenemezdi zaten![]()
iPhone kullaniyorum ve gereksiz bir konu.
arkadaşım her olayada karşı çıkma be millet yorum yapıyosa vardır bi bildiği onlara göre oyledir sana göre böyle niye karşı çıkma gereği duyuyosun anlamıyorum ki bişey paylaşmışsın adam yorum yapmış sen niye adamların yorumuna karşı çıkıyorun hey Allahım ya
Sen forumun amacini anlamamissin burda tartisilir zit çıkılır yeri geldiginde bencede fazla gereksizarkadaşım her olayada karşı çıkma be millet yorum yapıyosa vardır bi bildiği onlara göre oyledir sana göre böyle niye karşı çıkma gereği duyuyosun anlamıyorum ki bişey paylaşmışsın adam yorum yapmış sen niye adamların yorumuna karşı çıkıyorun hey Allahım ya
senin olayın bana pek doğruyu bulma gibi gelmedi. kendini kabul ettirmeye çalışmak gibi geldiSen forumun amacini anlamamissin burda tartisilir zit çıkılır yeri geldiginde bencede fazla gereksiz![]()
aşırı gereksizSonuç belli olduğu için sana öyle geldi![]()
boşuna kızıyorsun birşey söylüyorsun, 6+ al o vakit para yoksada seni karşılamıyorsa bırakacaksın, kafana silah mi dayıyorlar.. S5 yönel..ne derseniz diyin ama koskoca apple iphone 5s gidipte 1440 mah batarya koymuşsa öyle firmanın ben taa
iphone 6 dada 1440+220 mah batarya var pek bir fark yok o yüzden s5 e yöneliyorumboşuna kızıyorsun birşey söylüyorsun, 6+ al o vakit para yoksada seni karşılamıyorsa bırakacaksın, kafana silah mi dayıyorlar.. S5 yönel..