iPhone 5s mi Galaxy S5 mi ? Buyrun ;)

Sponsorlu Bağlantılar

maximumpower

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5s mi Galaxy S5 mi ? Buyrun ;)
Gereksiz konuysa bakın işinize plastik parçalarınızla mutluluklar bb

Son düzenleme:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
? ._. Çok ayrıntılı olmuş. Çok uğraştınız herhalde.

maximumpower

Üye
    Konu Sahibi
Evet biraz öyle oldu önemli olan grafik ve işlem gücü futuremark zaten bu konuda pir olmuş bi firma zamanın x1900 kartlarını bile bu programlarla test ettiğimi düşünürsek benim için gözle görülür güvenilir bi site olay 2 linkten ibaret değil yani ;)

0MG90

0MG90

Üye
Biri Android biri iOS. Allah aşkına şöyle kıyaslama yapıp durmayın ya.

• Beğen
Tepkiler: Joker., IchigoKurosaki ve Dede

maximumpower

Üye
    Konu Sahibi
Biri Android biri iOS. Allah aşkına şöyle kıyaslama yapıp durmayın ya.

Bilmeden yorum yapmasanda tamam desem . Sentetik testlerde sistem değil parça performansı esastır o galaxy s5 e bu testte ios koyup tekrarlasan çokmu farkediceğini sanıyorsun ? ;) IOS un hızı tabiki tartışılmaz ama neyi kaç saniyede açıyor gibi bir test değil bu işlemi ve grafik gücü parça esaslıdır . Artı asıl anlatmak istediğim olay sistem karşılaştırması değil samsung un sonradan çıkardığı cihaz bile apple'ın 5 6 aylık cihazını geçemiyor . İşin özü bu ;)

• Beğen
Tepkiler: asroma7
KayraBey

KayraBey

Üye
Gereksiz konu...

• Beğen
Tepkiler: hardal00 ve IchigoKurosaki

karayel1453

Üye
iphone

kaantalha

Üye
arkadaşım her olayada karşı çıkma be millet yorum yapıyosa vardır bi bildiği onlara göre oyledir sana göre böyle niye karşı çıkma gereği duyuyosun anlamıyorum ki bişey paylaşmışsın adam yorum yapmış sen niye adamların yorumuna karşı çıkıyorun hey Allahım ya

Karanlık97

Karanlık97

Üye
arkadaşım her olayada karşı çıkma be millet yorum yapıyosa vardır bi bildiği onlara göre oyledir sana göre böyle niye karşı çıkma gereği duyuyosun anlamıyorum ki bişey paylaşmışsın adam yorum yapmış sen niye adamların yorumuna karşı çıkıyorun hey Allahım ya

Karşı çıkmasında sorun yok, forum doğruyu bulmak için hakaret noktasına gelmeden tartışabilir bir yer. Ayrıca forumdaki çoğunluğun "A" demesiyle doğru olan o demek değil. Yani çoğunluk "gereksiz konu" deyince doğru olan bu demek doğru değil.Doğruyu forumda ancak ve ancak moderatör karar verebilir.

Benim düşüncem de; gereksiz konu.

hardal00

hardal00

Üye
Sen forumun amacini anlamamissin burda tartisilir zit çıkılır yeri geldiginde bencede fazla gereksiz ;)

kaantalha

Üye
Sen forumun amacini anlamamissin burda tartisilir zit çıkılır yeri geldiginde bencede fazla gereksiz ;)
senin olayın bana pek doğruyu bulma gibi gelmedi. kendini kabul ettirmeye çalışmak gibi geldi

hardal00

hardal00

Üye
Kaan hadi isine bak kocum takilma bana

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
ne derseniz diyin ama koskoca apple iphone 5s gidipte 1440 mah batarya koymuşsa öyle firmanın ben taa

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ne derseniz diyin ama koskoca apple iphone 5s gidipte 1440 mah batarya koymuşsa öyle firmanın ben taa
boşuna kızıyorsun birşey söylüyorsun, 6+ al o vakit para yoksada seni karşılamıyorsa bırakacaksın, kafana silah mi dayıyorlar.. S5 yönel..

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
boşuna kızıyorsun birşey söylüyorsun, 6+ al o vakit para yoksada seni karşılamıyorsa bırakacaksın, kafana silah mi dayıyorlar.. S5 yönel..
iphone 6 dada 1440+220 mah batarya var pek bir fark yok o yüzden s5 e yöneliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kullanım süreleri ile alakalı konular var onları araştırırsın..

• Beğen
Tepkiler: AtalayAlperen16

Üst Alt