Slm arkadaşlar.. Yılların Android kullanıcısı olarak,ben de İphone ci oldum [emoji4]. Bu sabah bişey dikkatimi çekti ; Cuma msj larımı yollarken extra bir uygulama kullanmadan 70 kişilik bir gönderi yaptım,ve hepsi de iletildi.. Bu bile,şimdiye kadar "Android sisteminden İos a iyiki geçmişim" dedirten hoş bir duygu.. Bu arada herkesin Cuma sını mübarek eder,saygılar sunarım [emoji4]
bende geçmeyi düşünüyorum temiz bulsam bitane veya vodafone dan ama alırsam bikaç aya modası geçer diye korkuyorum desteği keser apple diye açıkçası tereddütteyim.
bende geçmeyi düşünüyorum temiz bulsam bitane veya vodafone dan ama alırsam bikaç aya modası geçer diye korkuyorum desteği keser apple diye açıkçası tereddütteyim.
yıllardır android kullanıyorum bide ios tatmak istiyorum teli orjinaliyle kullanabilirim zaten pek rom rootla uraşmıyorum androidle tek düşüncem desteğin kesilmesi belki diyorum 30 40 daha verim iphone 6 alım vodafone kampanyalı tabi ama 5s in tasarımı bi başka yav
yıllardır android kullanıyorum bide ios tatmak istiyorum teli orjinaliyle kullanabilirim zaten oek rom rootla uraşmıyorum androidle tek düşüncem desteğin kesilmesi belki diyorum 30 40 daha verim iphone alım vodafone kampanyalı tabi ama 5s in tasarımı bi başka yav
5s tasarımda güzel şuan iOS 8 var iOS 10 alcak en son yani 2 sene daha Güncelleme alır o yönden şüpheniz olmasın her şeyiyle iyi ki iosa geçmişim diyorum ben valla
Bende tertemiz 5s var 2016 eylüle kadar garantisi devam ediyor en ufak bile çizik yok 10 üzerinden 10 alır ayrıca alındığı gün kırılmaz cam takıldı üstüne yanında 4 adet kılıf verilecek paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum fiyatı 1450 space gray 16 gb
Daha 3 aylık telefon yani
Bende tertemiz 5s var 2016 eylüle kadar garantisi devam ediyor en ufak bile çizik yok 10 üzerinden 10 alır ayrıca alındığı gün kırılmaz cam takıldı üstüne yanında 4 adet kılıf verilecek paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum fiyatı 1450 space gray 16 gb
Daha 3 aylık telefon yani