esmeran3
Üye
Kardesim ben ankaradayim 18 yasindayim burgerde caliscam uc ay yazin 2000 2500 tl nakiim olacak ama android mi ios mu karar veremedim alica beni 3 4 sene maadur etmeden goturmesi lazim
Zaten yazin alacağım inşallahaynen kardeşim bu telefonun da bu sorunu var işte ama eğer beklerim dersen samsung s5 note 4 lg g3 gibi cihazlara bakmanıda tavsiye ederim s3 çıkalı kaç sene oldu ama hala kullanılıyor
Zaten yazin alacağım inşallah
Sabah 5 için de okumuştumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu haberi okumanızı tavsiye ederim
Sabah 5 için de okumuştum
Ben uc ay calisip parayi hazir edince kafa kafaya verelim babam haziranda laptop + araba alcak bana telefonu kendin al dedi ise gircem iste tahmini eylul kasim arasinda 2000 tl elimde olur android alsam beni 3 sene sorunsuz gotururmu apple kaliteli yani bence samsunga gore apple la yarisir bi makinem olmaliKardeşim bende ankaradayım 19 yaşındayım beraber gidip alabiliriz sana cihazı ama ayfonlardan korkuyorum ben şahsen donanım yönünden güzel ama ölümler var
Ben uc ay calisip parayi hazir edince kafa kafaya verelim babam haziranda laptop + araba alcak bana telefonu kendin al dedi ise gircem iste tahmini eylul kasim arasinda 2000 tl elimde olur android alsam beni 3 sene sorunsuz gotururmu apple kaliteli yani bence samsunga gore apple la yarisir bi makinem olmali
Hocam ama samsung önce su plastik ten kurtulmaliSamsung un cihazlarıda hafife alınacak cihaz değil kardeşim ben s4 kullanıyorum bana göre 1 2 sene daha götürür beni
Hocam ama samsung önce su plastik ten kurtulmali
Haklisin kardeşim hiç bu yönden bakmadımKardeşim plastik bi yönden iyi metal lerde elektrik akımı oluyor farkettiysen eğer samsung kullansaydı metal onun cihazlarının bir kısmıda patladı ama hiç kimse ne yaralandı ne öldü ama metal olsaydı ölüm olurdu dikkat ettiysen
Hocam bu aynı tasarım olayina çok sinir oluyorum xperialar ayni htc ler ayni lumialar ayni iphone lar aynıDonanim olarak zaten cok ustun cihaz uretiyor samsung ama plastik olayi ve tasarimlarin hep benzemesi beni etkilemiyo
Haklisin kardeşim hiç bu yönden bakmadım
Hocam bu aynı tasarım olayina çok sinir oluyorum xperialar ayni htc ler ayni lumialar ayni iphone lar aynı
Samsung aslında htc yi alsin tasarımi ona bıraksın donanımi falan kendisi yapsınhep dolu taraftan bakmak olmuyor kardeşimbak ben cihazları çok takip eden biriyim Htc de metal kasa kullanıyor ama alüminyum kasa neden bi akım olmaz alüminyum cihazlarda elektrik gelince patlayabilir ama yaralanma olmaz
KATILIYORUM
Samsung aslında htc yi alsin tasarımi ona bıraksın donanımi falan kendisi yapsın
Yok hocam kasmaz ama alırsan jelatin al çünkü iph 4s gibi çabuk çiziliyorSimdi z1 beni tasarim olarak etkiledi 20 mp falan acikcasi ama g2 de kasmayan oyun z1 de kasiyo falan dediler
Simdi z1 beni tasarim olarak etkiledi 20 mp falan acikcasi ama g2 de kasmayan oyun z1 de kasiyo falan dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?