Öneri İphone 5S ilk kullanım düşüncelerim

Konu Sahibi
İphone 5S ilk kullanım düşüncelerim
G2 den İPHONE 5Se geçen biri olarak
gerçekten iphone nun bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim
Kamerası 8mp bi kameraya göre çok daha iyi çekiyor
120fps slow motion zaten kusursuz
arayüz kolay kasma yapmıyor
tarayıcıya gelirsek çok hızlı
şimdilik diceklerim bunlar

avast

Üye
G2 ile arasindaki fark ne bende eylul gii 5s almayi dusunuyorumda androidmi iosmu karar veremedim

Konu Sahibi
Şimdi ben Android Sever Biriyim G2 aldım
Ama İphone lara karşı bi sempatim var o yüzden iphone 5s aldım

ama g2den çok çok çok memnun kaldım gerçekten
yani 5se geçişim g2 nin kötülüğünden değil

avast

Üye
Simdi benim limitim 2000 tl ya ip5s ya da bi android alcam ama alinca 3 4 sene ust duzey kullanmam lazim hangisi daha uzun gider

esmeran3

Üye
Iphone daha uzun süre gider kardeşim

esmeran3

Üye
O zaman kadar Iphone 6 çıkar kardeşim daha büyük ekran daha iyi özellikler bu yüzden beklersen Iphone 6 almanı tavsiye ederim

Tepkiler: muhammettvurucu ve .caner.

avast

Üye
O zaman kadar Iphone 6 çıkar kardeşim daha büyük ekran daha iyi özellikler bu yüzden beklersen Iphone 6 almanı tavsiye ederim
Fiyatta onemli bide i 6 cikacak ama duz seriler hep kotuyfu i4 4s ten baya kktu i5 5s ten baya kotu nasil olacak pisman edermi yoksa androide mi yoneleyim nexus z2 g3 falan cikarsa o zamana kadar

Fiyatta onemli bide i 6 cikacak ama duz seriler hep kotuyfu i4 4s ten baya kktu i5 5s ten baya kotu nasil olacak pisman edermi yoksa androide mi yoneleyim nexus z2 g3 falan cikarsa o zamana kadar
Yani hocam bence kullanım ihtiyacina bağlı

esmeran3

Üye

Sadece sana şu kadar söyeyeyim i4 kamera kötü i4s kamera iyi i5 kamera iyi ram yüksek i5s kamera aynı 64 bit parmak izi okuyucu

i6 ram yüksek kamera yüksek parmak izi okuyucu ekran büyük

avast

Üye
Ustad 6s le aralarinda ne fark olur bide fiyat 2000 i fazla asmassa daha iyi olur altinda olsa daha iyi aslindada almiske iyisi olsun diye 2000 e cikardim

esmeran3

Üye
Kardeşim 6s le aralarında ekran farkı olabilir 6s lerin ekranları daha parlak olabilir ultra hd olabilir kardeşim
Ben bu kadar diyorum başka da kamera ve ram farkı olabilir​

iphone hiç bir şekilde uzun gitmezz haa şöyle olur i6 çıktıktan sonra hiç bir güncellemeyi(bilindiği üzere eskitme politikası) yapmassın öyle gider onuda yapmadan durabilmek lazım ben duramam mesela

iphone hiç bir şekilde uzun gitmezz haa şöyle olur i6 çıktıktan sonra hiç bir güncellemeyi(bilindiği üzere eskitme politikası) yapmassın öyle gider onuda yapmadan durabilmek lazım ben duramam mesela
Abi nasıl gitmez yaw başka giden mi var?

Abi nasıl gitmez yaw başka giden mi var?
bakın gitmez derken şöyle gitmez cihazı normal şekilde kullanın bi s4 gibi bi note 3 gibi yavaşlama yapmaz orda sorun yok fakat yeni cihazlar çıktıkça eskitme politikası uygulanacaktır bi 4 ün ve 4s in haline bakın anlarsınız mesela ios8 çıkınca kurmuyacaksın ios7 yle 5-6 senede götürür fakat kurmadan durabilmen lazım işte

Tepkiler: 3onur5, esmeran3 ve muhammettvurucu

esmeran3

Üye
Valla onu gördüm üzüldüm

aynen kardeşim bu telefonun da bu sorunu var işte ama eğer beklerim dersen samsung s5 note 4 lg g3 gibi cihazlara bakmanıda tavsiye ederim s3 çıkalı kaç sene oldu ama hala kullanılıyor

avast

Üye
Kardeşim 6s le aralarında ekran farkı olabilir 6s lerin ekranları daha parlak olabilir ultra hd olabilir kardeşim
Ben bu kadar diyorum başka da kamera ve ram farkı olabilir​
Kardesim ben ankaradayim 18 yasindayim burgerde caliscam uc ay yazin 2000 2500 tl nakiim olacak ama android mi ios mu karar veremedim alica beni 3 4 sene maadur etmeden goturmesi lazim