Never Back Down
Üye
-
Konu Sahibi
-
Simdi haziranda ise gircem uc ay sonra alcam ama 5s alma 6 yada 6s bekle diyenler falan oluyor ne yapmak dogru olur limit 2000 max 2200 falan olur kasim gibi falanIphone daha uzun süre gider kardeşim
Fiyatta onemli bide i 6 cikacak ama duz seriler hep kotuyfu i4 4s ten baya kktu i5 5s ten baya kotu nasil olacak pisman edermi yoksa androide mi yoneleyim nexus z2 g3 falan cikarsa o zamana kadarO zaman kadar Iphone 6 çıkar kardeşim daha büyük ekran daha iyi özellikler bu yüzden beklersen Iphone 6 almanı tavsiye ederim
Yani hocam bence kullanım ihtiyacina bağlıFiyatta onemli bide i 6 cikacak ama duz seriler hep kotuyfu i4 4s ten baya kktu i5 5s ten baya kotu nasil olacak pisman edermi yoksa androide mi yoneleyim nexus z2 g3 falan cikarsa o zamana kadar
Fiyatta onemli bide i 6 cikacak ama duz seriler hep kotuyfu i4 4s ten baya kktu i5 5s ten baya kotu nasil olacak pisman edermi yoksa androide mi yoneleyim nexus z2 g3 falan cikarsa o zamana kadar
Abi nasıl gitmez yaw başka giden mi var?iphone hiç bir şekilde uzun gitmezz haa şöyle olur i6 çıktıktan sonra hiç bir güncellemeyi(bilindiği üzere eskitme politikası) yapmassın öyle gider onuda yapmadan durabilmek lazım ben duramam mesela
bakın gitmez derken şöyle gitmez cihazı normal şekilde kullanın bi s4 gibi bi note 3 gibi yavaşlama yapmaz orda sorun yok fakat yeni cihazlar çıktıkça eskitme politikası uygulanacaktır bi 4 ün ve 4s in haline bakın anlarsınız mesela ios8 çıkınca kurmuyacaksınAbi nasıl gitmez yaw başka giden mi var?
Abi nasıl gitmez yaw başka giden mi var?
Valla onu gördüm üzüldümvalla şu ana kadar bakılırsa ıphone un da çok kötü olayları var bunu demeyi unutmuşum
ölen kişiler cebinde telefonu patlayanlar
Valla onu gördüm üzüldüm
Kardesim ben ankaradayim 18 yasindayim burgerde caliscam uc ay yazin 2000 2500 tl nakiim olacak ama android mi ios mu karar veremedim alica beni 3 4 sene maadur etmeden goturmesi lazimKardeşim 6s le aralarında ekran farkı olabilir 6s lerin ekranları daha parlak olabilir ultra hd olabilir kardeşim
Ben bu kadar diyorumbaşka da kamera ve ram farkı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?