Yardım İphone 5s ile ilgili bazı sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İphone 5s ile ilgili bazı sorularım var
Arkadaşlar şuan lg optimus 4x kullanıyorum 3 ay sonra bir yakınımdan iphone 5s alacağım.Hiç iphone kullanmadım bu yüzden kafamda birkaç soru var;
1.Ortalama şarj süresi ne kadar(ekran açıkken)?
2.touch id nasıl kullanılıyor?
3.Aşırı bir ısınma problemi var mı?
4.Bilgisayardan iphone a müzik yüklenir mi? Yüklenirse nasıl yükleyebilirim?
5.Kamerası iyi mi?
6.Android telefonlarda bluetooth ile birşeyler gönderilebiliyor iphone da bu özellik var mı?Yoksa nasıl dosya paylaşımı yapılıyor?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sebo7

rodinatr

rodinatr

Üye
1) 1 gün çok rahat çıkarırsın ekran açıkken ortalama 6 saat aktif kullanım
2) parmak izi olayını ayarlardan hallediyosun gelmiş geçmiş en iyi yenilik kesinlikle pişman olmazsın
3) saatlerce ağır grafikli oyun oynarsan ısınır onun dışında ısınmıyor..
4) bilgisayardan yüklersin tongbu programı ile sürükleyerek müzik çalara atabilirsin zaten zamanı gelince araştırıp öğrenirsin.
5) kamerası diğer kameralarla karşılaştırıldığında 13 mp lik olanlardan daha iyi
6) jailbreak ile halledebilirsin bluetooth olayını ki zaten jbsiz kullanıcaksan hiç kullanma daha iyi.. yapmasıda çok basit zahmetsiz.
yani değerli arkadaşım benim fikrim pişman olmazsın hatta dersinki ben daha önce telefon kullanmamışım.

• Beğen
Tepkiler: Jsnow492, Silinen Üye 2393093 ve shadow-mavi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
rodinatr kardeşimizi dinlemelısın : )

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1) 1 gün çok rahat çıkarırsın ekran açıkken ortalama 6 saat aktif kullanım
2) parmak izi olayını ayarlardan hallediyosun gelmiş geçmiş en iyi yenilik kesinlikle pişman olmazsın
3) saatlerce ağır grafikli oyun oynarsan ısınır onun dışında ısınmıyor..
4) bilgisayardan yüklersin tongbu programı ile sürükleyerek müzik çalara atabilirsin zaten zamanı gelince araştırıp öğrenirsin.
5) kamerası diğer kameralarla karşılaştırıldığında 13 mp lik olanlardan daha iyi
6) jailbreak ile halledebilirsin bluetooth olayını ki zaten jbsiz kullanıcaksan hiç kullanma daha iyi.. yapmasıda çok basit zahmetsiz.
yani değerli arkadaşım benim fikrim pişman olmazsın hatta dersinki ben daha önce telefon kullanmamışım.
cevap için teşekkürler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
iphonedan iphone a dosya aktarımı çok kolay diğer cihazlar içinde zaten artık bluetooth kullanan mı kaldı whatsapptan atılıyo ya da dropbox gibi sitelere yüklenip oradan paylaşılıyor :) bende 5s kullanıyorum pişman olmazsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093
rodinatr

rodinatr

Üye
Resim aktarımı yapacaksan whatsapp çözünürlüğü biraz bozuyor facebook üzerinden aktarım yapabilirsin.

• Beğen
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iphonedan iphone a dosya aktarımı çok kolay diğer cihazlar içinde zaten artık bluetooth kullanan mı kaldı whatsapptan atılıyo ya da dropbox gibi sitelere yüklenip oradan paylaşılıyor :) bende 5s kullanıyorum pişman olmazsın :oke:
peki iphone nun içindeki hafızayı aktif kullanabilir miyim jailbreak ile

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benimki 16 gb ilk açıldığında 12 küsür kullanabilir vardı jail bilmediğim için bir şey diyemem ama yetiyor bana bu hafıza

• Beğen
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe