NorthLuca123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadasim internette klavye ayarlarinda bi secenek bulunuyormus arastirirsan bulabilirsin.merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi 5s ile 3. günüm.
bu telefon olmazsa lumia satın alacaktım çünkü tam bir nokıa hastasıyım.
fakat iyi ki diyorum ios a geçtiğime.
çok harika bir telefon yani, diğerleri telefon değil gibi yanında...
yalnız benim bi kaç bulamadığım şey var, mesela hala smiley leri çıkaramıyorum
android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefonpdf açarken falan kasacak.
yani önerim olarak not3 falan alacağınıza 5, 5s çekin telefondan zevk alın.
AYNEN...Zaten pc deki işini telefonda da halledebilmel için android alırsın. Yani daha "çok pratik" için. iOS de yapıp da Android de yapamayacağın tek şey uygulamalardan kaynaklı olanlar. Onun dışında fazlasını yapabilirsin.
smiley için appstore'dan herhangi bi ifade programını yükleyeceksin.Sonra Klavye seçeneklerinden onu da aktif ediceksin.
arkadaşında dediği gibi android ile pc de ki tüm işlerini halledebilirsin ama iOS'da öyle bir imkan yok. 3.5 yıl android kullandım ve şuan iPhone kullanıyorum dobra bi insanım gerek yok kullandığımı övmeye.
slm, baya merak ettim neyi androidle yapip da ios da yapamadigini.
Jb yapmadan arayuzde hiçbir yenilik yapamazsin.
Dosya indiremezsin tarayicidan.
Dosyalarini yonetemezsin.
Bluetooth ile veri paylaşımı yapamazsın.
Usb disk olarak cihazı kullanamazsin. Vb.
bak kendin söylüyorsun bunlari yapabilmek icin imkan var demekki hic olmuyor degil, peki sen androidi root yapmadan crackli programlari yükleyebiliyormusun.
Istedigim her türlü uygulamayi bedavaya yukleyebilirim.
Sen kullanmasini bilmiyorsan olmaz elbet. Galaxy S1 hala daha gelistiriciler tarafindan desteklenirken iPhone 4 su an bitmis durumda bu bir. Stabilite olayinda buyuk bir yol alindi project butter ile hatta nexuslar neredeyse iphonelar kadar hizli ve uzun sureli stabil bu iki. Android sistemi SADECE SAMSUNG'tan ibaret degil bu üç.arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.
Bırak root yapmadan cracklı uygulamaları yüklemeyi kendi apk nı bile root olmadan yaparsın/cracklarsın.bak kendin söylüyorsun bunlari yapabilmek icin imkan var demekki hic olmuyor degil, peki sen androidi root yapmadan crackli programlari yükleyebiliyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?