Öneri iphone 5s 'i iphone 6 kasasına montaj

Sponsorlu Bağlantılar

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s 'i iphone 6 kasasına montaj
Merhaba arkadaşlar
Bir arkadaşım iphone 5s'i iphone 6nın kasasina monte ettiğini söylüyor sizce bu mümkünmü?

anılbaran

anılbaran

Üye
kanıt gösterebilir kendisi :) açıkçası mümkün olarak görmüyorum lakin 6 nın kasa daha büyük belki Türk aklı bi deneyim demiştir :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
6s kasasını nerden almış ?
Banada lazım bendeki telefonlarida monte edeceğim acil lazım

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
    Konu Sahibi
eskisehirde bir firmadan duymustum bugun bende inanmadim aradim arkadasi ben yapiyorum dedi istersen 5s' in seri numaralarinida yazdiriyorum dedi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
eskisehirde bir firmadan duymustum bugun bende inanmadim aradim arkadasi ben yapiyorum dedi istersen 5s' in seri numaralarinida yazdiriyorum dedi
Bence eline çin mali bir cihaz geçmiş 200 tl lik ve milleti kaziklamaya çalışıyor 1500 tl...

Cihaz boyutları bile uyusmazken neyi neye monte etmiş yani saçma bir durum.

4 inç ekrana sahip olan iPhone 5S'in boyutları ise 123,8 x 58,6 x 7,6 mm iken, 4,7 inç ekrana sahip olan iPhone 6'da 138,1 x 67 x 6,9 mm.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aga yapabilir neden derseniz ekran ve kasa iphone 6 dan tabi bu iphone 6 kasası büyük ihtimalle çakma. Donanımda 5s inki yerlestirmistir. Ama çok sağlıklı çalışmaz telefon düşmede falan içindeki bağlantılar kopabilir. Cidden güzel duruyor ama
Tabi Çin malı mtk olma ihtimali de var alırken anlaşılır ama

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
    Konu Sahibi
kasa yan sanayi tabiki ama tel orjinal
bence kasa sorunu olan arkadaslar icin mukemmel bir cozum , zaten 6nin kasasi 5 s boyutlari uyarlanmis gorunuyo

Üst Alt