Ne eksik iPhone'da ?her şey hız mi sadece ?
Aynı anda pencere yönetimi , multimedya , çoklu ortam , usb biçiminde kullanılamama , düşük batarya hızlı tüketim vs.Ne eksik iPhone'da ?
İlki gereksiz diğerlerinde haklı sayılırsın, multimedya olarak da fazla eksiği yok aslında manuel seçenekler az ama elde edilen fotoğraflar çok güzel.Aynı anda pencere yönetimi , multimedya , çoklu ortam , usb biçiminde kullanılamama , düşük batarya hızlı tüketim vs.
emin ol gereksiz değil. neyse bir galaxy s4 veya note 3 sana ye yardımcı olurİlki gereksiz diğerlerinde haklı sayılırsın, multimedya olarak da fazla eksiği yok aslında manuel seçenekler az ama elde edilen fotoğraflar çok güzel.
4 inç ekranda çoklu ekran neyine yararemin ol gereksiz değil. neyse bir galaxy s4 veya note 3 sana ye yardımcı olur

Ekran buyumeli ama o da iPhone a yakışmaz4 inç ekranda çoklu ekran neyine yarar![]()

Ekran zaten önümüzdeki sene yüksek ihtimal büyüyecek,peki sence iOS 7 ye ek olarak hangi özellikler gelmeliydi ve 5s nasıl çıkmalıydı ?Ekran buyumeli ama o da iPhone a yakışmaz![]()
Ekran zaten önümüzdeki sene yüksek ihtimal büyüyecek,peki sence iOS 7 ye ek olarak hangi özellikler gelmeliydi ve 5s nasıl çıkmalıydı ?
anladım ama örnek olarak yazabilirmisin mesela işletim sisteminde neler gelişmeli ?Apple önceden hep ilk yenilikleri yapan şirketti. Ama Artık o denli bir yenilikçilik yok. 3 sene önce Çıkan burst shot özelliğini bile yeni koydular hem de övüne övüne. Benim için yenilikçi olmaları ve olmayanı koymaları yeterli sanırım şu an için.
Anlatamadım galiba.Neymiş o üstün çekim özellikleri diyorum ? Hani bazı cihazlarda "3 yil " önce olan özelliği getirdiler diye sevinenler var malum. Drama shot var mıydı ? Ya da nesne silme ? Pardon yoktu
![]()
Dün aldığım için fırsatım olmadı. Ama bana gelip de gelişmiş kamera özelliği deme. Lens dersen amenna kaliteli bir lensi var ve cok güzel çekiyor.Note 3 deki s-pen ile gelen tüm özellikler kullanılabilir. Yani işe yarar. S4 ü bilemem.
Ben sorularina guluyorum hakikaten . Allahin adini veriyorum bana dogru soyle drama shot ve nesne silmeyi suana kadar kac kez kullandin ? Bak allahin adini verdim durustce cevap ver bana . Ve sence ortalama bi insan bu dedigin havadan ve tamamen sisirme ozellikleri kac kez kullanir
eline alıp kullanana kadar kağıt üzerinden yorup yapmak cazip geliyor ama dün babamın eline Iphone 5s geçti Turkcell saolsun emin ol eline almadığın bir cihaz hakkında bu şekilde argümanlar sunmak gereksiz ha şu an benim sana anlatacağım şeyler de gereksiz niye mi bazı şeyleri anlatmak için bizzat denemen lazım inan kameranın mp sinin hiç bir önemi yok haftaya babamın cihazından çekilen resimleri atacağım buraya bir de sen at karşılaştıralım elinde ki cihazla bir de 5 kullanan arkadaşlara gelince evet elinizde ki cihaz harika ama inanın bu iş 4 ile 4s arasında ki farka benzemiyor 5 ile 5s arasında dağlar kadar fark telefon uçuyor elimin altında adeta..(16GB UZAY GRİSİ)Dün aldığım için fırsatım olmadı. Ama bana gelip de gelişmiş kamera özelliği deme. Lens dersen amenna kaliteli bir lensi var ve cok güzel çekiyor.Note 3 deki s-pen ile gelen tüm özellikler kullanılabilir. Yani işe yarar. S4 ü bilemem.
Yahu sizin Lügatınız mı sıkıntılı benimki mi ? Özellik diyorsunuz kalite değil. Özellik olarak bir hdr bir burst shot var bir de panorama. Kaliteli olduğunu önceki postta belirttim.eline alıp kullanana kadar kağıt üzerinden yorup yapmak cazip geliyor ama dün babamın eline Iphone 5s geçti Turkcell saolsun emin ol eline almadığın bir cihaz hakkında bu şekilde argümanlar sunmak gereksiz ha şu an benim sana anlatacağım şeyler de gereksiz niye mi bazı şeyleri anlatmak için bizzat denemen lazım inan kameranın mp sinin hiç bir önemi yok haftaya babamın cihazından çekilen resimleri atacağım buraya bir de sen at karşılaştıralım elinde ki cihazla bir de 5 kullanan arkadaşlara gelince evet elinizde ki cihaz harika ama inanın bu iş 4 ile 4s arasında ki farka benzemiyor 5 ile 5s arasında dağlar kadar fark telefon uçuyor elimin altında adeta..(16GB UZAY GRİSİ)