Yardım iphone 5s aldım birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s aldım birkaç soru
arkadaşlar 16 gb 5s aldım

jarjının uzun dayanması için ne yapmam lazım?

birde güzel bağımlılık yapacak oyun tavsiye edermisiniz? (ücretsiz,uygulamada tavsiye edebilirsiniz.)

ve telefonla ilgili ŞUNA DİKKAT ET diyebileceginiz şeyler var mı ilk kez iphone kullancamda...

orxan_92

orxan_92

Üye
Şarj falan bilmem android kullaniyorum) ama oyun olarak asphlat8,fifa14 ve dead trigger 2 oneririm bagimlilik yapar)

Son düzenleme:

anilakbay

Üye
Konum servislerini kullanmadığın zaman kapatırsan şarjın gözle görülür bir şekilde baya uzun gidecektir. Ayarlar / Gizlilik / Konum Servisleri

0MG90

0MG90

Üye
Jarj değil şarj :D

Uzun dayansın istiyorsan şarja takılıyken kullanma ve kullanmadığın sürece wi-fi bluetooth falan kapa

Oyun olarak da Haftanın Uygulaması'nı kontrol et ücretli oyun ve uygulamaları 1 hafta ücretsiz yapıyorlar
AppStore'a girersen oyun dolu istediğini indir

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
Jarj değil şarj :D

Uzun dayansın istiyorsan şarja takılıyken kullanma ve kullanmadığın sürece wi-fi bluetooth falan kapa

Oyun olarak da Haftanın Uygulaması'nı kontrol et ücretli oyun ve uygulamaları 1 hafta ücretsiz yapıyorlar
AppStore'a girersen oyun dolu istediğini indir

vaay iyiymiş thanks :D

0MG90

0MG90

Üye
iTunes Store'da da her hafta 1 ücretsiz single parça var ona da bak

Fruit Ninja ücretsiz bu hafta onu da indir

fk555897

fk555897

Üye
Konum servislerini kapalı tut. 3G'yi kullanmadığın zaman kapat.
Oyun olarak da GT Racing 2, Dead Trigger 2, Modern Combat 4 öneririm. Yalnız Dead Trigger 2 internet üzerinden oynanıyof.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Battery doctoru kur ram ve cache temizle oyun olarak nfs mw rr3 a8 6guns dd 1 ve 2

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
uyarı olarak sakın icould şifreni unutma :D sonra tel çöp olur

3onur5

3onur5

Üye
corc yazaydın :D :D

sarjın uzun gitmesi için 3g yi açmıcan anca öyle 1 günü çıkartır mecbur günde 2 kez şarja takıyorum ben

oyun olarakta World of tanks

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
corc yazaydın :D :D

sarjın uzun gitmesi için 3g yi açmıcan anca öyle 1 günü çıkartır mecbur günde 2 kez şarja takıyorum ben

oyun olarakta World of tanks
bende de öyle sabah takıyorum her akşam 9 gibi bitiyor bunun için apple iphone 6 da daha iyi bir batarya takmalı bir de isterse sarj kılıfı alsın teli çok kalınlaştırır ama işe yarar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben oyun olarak Csr Racing öneriyorum ve telefonuna sağlam bir kılıf al ki darbelere karşı korusun

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Sbk ücretsiz şimdi hemen indirin arkadaşlar

3onur5

3onur5

Üye
bende de öyle sabah takıyorum her akşam 9 gibi bitiyor bunun için apple iphone 6 da daha iyi bir batarya takmalı bir de isterse sarj kılıfı alsın teli çok kalınlaştırır ama işe yarar
şarjlı kılıflar öldürüyor bataryayı ya en sağlıklısı %5 e geldimi şarja takmak ben öyle yapıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt