5s var vodafone dan almıştım 6 aldığım için satıyorum faturalı temiz ekranda 70 tl ye aldığım buffalo darbe koruyucu var kutusuyla beraber satılık bilginiz olsun 16 gb
5s var vodafone dan almıştım 6 aldığım için satıyorum faturalı temiz ekranda 70 tl ye aldığım buffalo darbe koruyucu var kutusuyla beraber satılık bilginiz olsun 16 gb
hocam forumda ikinci el bölümü var orada yazarsan daha hızlı sonuç alırsın burada sadece konuyu merak eden girer bakar orada telefon alma amacı ile bakarlar yanlış anlama sadece tavsiye yardımcı olabilmek adına
En ufak çizik sorun falan yok. Tertemiz plastik kılıf artı 2 tarafıda jiletinli kullanılmış. 7 aylık türkcellden alınma fatura kutusu şarjı hepsi var. Ben aldığımda daha iPhone 6 çıkmamıştı. Çıkınca fiyatı biraz düştü ama şimdi Satmak istesem 1500 tl veren var.
En ufak çizik sorun falan yok. Tertemiz plastik kılıf artı 2 tarafıda jiletinli kullanılmış. 7 aylık türkcellden alınma fatura kutusu şarjı hepsi var. Ben aldığımda daha iPhone 6 çıkmamıştı. Çıkınca fiyatı biraz düştü ama şimdi Satmak istesem 1500 tl veren var.
iPhone 6 almaya şu an hiç gerek yok mesela çünkü 5s şu anda bütün işimi görüyor. Oyun, uygulama, hız herşeyi ile yetiyor. [emoji6] Gidip fazla para verip 6 almak istemeyen çoğu kişi benim gibi 5s telefonlara yöneldi.