Abstract_Loco
Üye
-
Konu Sahibi
-
Parmak izini test et. Kenarlarını çok iyi incele darbe varsa alma 1 darbe -100 lira demektir. Soyulma durumunuda iyi incele çünkü satmak istediğinde kasayı en hfak çizgisine kadar inceliyorlar.. Bide faturalı olursa basın ağrımaz.. Eger fatura yoksa apple zorlu center sitesine gir genius bar dan sorgulatabilirsin.. Şarj konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin pek uzun gitmiyor ama tatmin ediyor.. Şimdiden hayrını gör
Slikon kılıf en iyisi.. Ekranada kırılmaz cam taktır hem daha koruyucu hemde ekrana dokunma hissi daha güzel sanki kendi ekranıymış gibiEyvallah teşekkür ederim fatura klacak yanında olmazsa o dediğin yerden bakarım, soyulma darbe yok dedi cihazda ama bakar incelerim yine peki kullanırken o soyulmalara engel olmanın yolu yok mu kullana kullana hemen hemen hepsinde oluyormuş bildiğim kadarıyla
Slikon kılıf en iyisi.. Ekranada kırılmaz cam taktır hem daha koruyucu hemde ekrana dokunma hissi daha güzel sanki kendi ekranıymış gibi
Kılıfı sakın apple marketinden alma 5 liralık kılıf orda 100 lira. Normal bi telefoncudan veya istanbuldaysan eminönü hasırcılar çarşısı uygundur.. Telefon aksesuarının çok olduğu yerde fiyatlar uygun olur..
iPhone 5S'i kesinlikle öneririm. Mükemmel ötesi bir telefon. iPhone 6 almaman da iyi olur. Ayrıca almışken sıfır almanı öneririm.
Sakın sakın turkcell veya başka operatör bayilerinden alma ordada bi slikon kılıf 30-40 lira. Normal bi telefoncudan al 10 liradan fazla verme geliş fiyatları ortalama 1 dolar ben bu işi yaptım biliyorum. Eğer kapaklı alacaksan 15 liradan fazla verme.. Ekran jelatini 65 kuruşa gelişi var ona göre hesaplı hareket et..anladım yok ıstanbulda değilim maalesef ama turkcell bayilerinde falan var mı o dediğin silikon kılıflardan oradan alsam 100 lira kılıfa verirsem batarım ben ya
Sakın sakın turkcell veya başka operatör bayilerinden alma ordada bi slikon kılıf 30-40 lira. Normal bi telefoncudan al 10 liradan fazla verme geliş fiyatları ortalama 1 dolar ben bu işi yaptım biliyorum. Eğer kapaklı alacaksan 15 liradan fazla verme.. Ekran jelatini 65 kuruşa gelişi var ona göre hesaplı hareket et..
Jelatin konusu ap ayrı bulabilirsen buff un orjinalini al 90 lira falan sanırım ama kılıfta slikon aldıktan sonra 100 liralık ile 5 liralık arasında bi fark göremezsin slikon kılıf çeşitleri birbirine çok benzer mesela şu 5c lere özel bi kılıf yapmışlardı apple de 79 tl ben 5 liraya sattım aynısınıama spot yerlere nasıl güveneceğim özellikle jelatin konusunda kırılmaz diye dandik bi jelatin takarlarsa ne olacak Konya da öyle çok fazla seçenek yok birde herkes en iyi telefoncu olarak geçindiği için kim iyi kim kötü bilemiyorum :/
Haa anladımJelatin konusu ap ayrı bulabilirsen buff un orjinalini al 90 lira falan sanırım ama kılıfta slikon aldıktan sonra 100 liralık ile 5 liralık arasında bi fark göremezsin slikon kılıf çeşitleri birbirine çok benzer mesela şu 5c lere özel bi kılıf yapmışlardı apple de 79 tl ben 5 liraya sattım aynısını
okuyoruz be abi kış geliyor zaten beyazıta tezgah açıyorduk bu aralar zabıta pek rahat bırakmıyor o yüzden bıraktık bizde.. elimde olsaydı yollardım.. eğer jelatin bulamazsan kılıf aldığın yerde de bulunur cam olandan 6,5 lira gelişi var ben ondan kullanıyorum 20 liradan fazla verme. can kullanmanı öneriririm amaHaa
Haa anladımjelatin olayı karışıkmış ama bulmaya çalışırım bakalım olmadı internetten falan sipariş ederim keşke bırakmasaydın o işi ya senden alırdım bi tane kılıf )
okuyoruz be abi kış geliyor zaten beyazıta tezgah açıyorduk bu aralar zabıta pek rahat bırakmıyor o yüzden bıraktık bizde.. elimde olsaydı yollardım.. eğer jelatin bulamazsan kılıf aldığın yerde de bulunur cam olandan 6,5 lira gelişi var ben ondan kullanıyorum 20 liradan fazla verme. can kullanmanı öneriririm ama
Bendeki koruyucu cam çarpma sonucu kenardan çatladı ama ekrana bişey olmadıAnladım hocam neyse sağlık olsun yacam olan korur ama değil mi ekranı kırılmaya karşı
O iyiymiş ya bende ondan alayım sen hangisini kullanıyorsunBendeki koruyucu cam çarpma sonucu kenardan çatladı ama ekrana bişey olmadı
Öyle dikkat etmedim toptancıdan aldığım için. Bi önceki farklı bi markaydı ama ürün aynı.. Cam olanların geneli aynı diyebilirim
Rica ederim ne demek şimdiden hayırlı olsun pişman olmayacağın bi telefon için rahat olsun her konudaanladım tamamdır hocam teşekkür ederim
Rica ederim ne demek şimdiden hayırlı olsun pişman olmayacağın bi telefon için rahat olsun her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?