Abstract_Loco
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonun özellikleri ve sistemini araştırdın sanırım, gerisi kullanıcıya kalmış
senin istediğin şeyleri karşılıyorsa alabilirsin
İphone herserisini kullandım telefoncuyum birde sana önerim sahibinden.com a bak su aralar fiyatlar ucuzdur bayram dolayısıyla kutulu eksiksiz bir 5s alabilirsin. Bende iphone 6 var buyukluk ve işlemci hizi biraz etkılıyor bence heycan arama 5s al seni 4 yıl götürür
Bunlar yazılımla alakali seyler hal olur sorun degil ios 8.1 finalde hepsi düzelir
Bilmiyorum vala işte hani 2600 lira veripte ikiye ayrılırsa telefon bizim aile de ben ve diğerleri olarak ikiye ayrılır gözüm kesmediSaglam saglam kuşkun olmasin
o sorunlar geçer
5s güncelliğini uzun süre korur mesela i4 yeni güncellemeyi almadı ama 7.1.. diye güncelleme verebilir hala, alanabilir benimde düşündüğüm bir telefon
2600 ne fiyatı iphone 6 mi alacan yoksa 5s mi
1300 e temiz bir tane bulabilirsin
Normal temiz olsun bari fatura üstündeki imei ile cihazdakini karsılastır birde cihaz tamir gormemis olsun baskada sorun olmaz
Tamamdır teşekkür ederim bak o imei olayı hiç aklımda yoktu hatırlattığın iyi olduvala adamın dediğine göre tamir görmemiş ama bilmiyorum artık onu da kontrol ettirmeye çalışırım sıvı teması olmuş mudur diye korkuyorum açıkçası açılıp açılmadığını ben anlayabilir miyim bariz belli olur mu ?
Vidalardan belli olur ama anlayabilirmisin bilmem hat yerini actıgınızdada icine baktıgında sıvı teması olup olmadıgı belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?