Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 5S 2.El güvenilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
csbaz
Üye
Konu Sahibi
İphone 5S 2.El güvenilir mi ?
Beyler 1600 tl ye 5s 2.el gold falan düşünüyor kuzenimde sizin fikirleriniz nelerdir ?
osmanmert94
Üye
1600 mü ben satıyorum 1300 tl sıfırdan farksız 16gb gold yaklaşık 1 senelik
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Düşünüyor hocam 3 ay sonra 1200 tl çalışarak 400 tl bayram parasıyla eylülde alacak vazgeçmezse ve biriktirirse,cihazını satmazsan sana haber veririm.
Sin007
Üye
Çok para Biraz daha araştırsın 1.000 tel kadar temiz ürünler de oluyor araştırsın acele etmesin
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Tamam hocam para hazır olunca bakacağız.Demekki güvenliymiş.Tavsiyeleriniz için :tşk
Sin007
Üye
Çok para Biraz daha araştırsın 1.000 tel kadar temiz ürünler de oluyor araştırsın acele etmesin
sLeepLe
Üye
iPhone zam yapınca ikinci eller de Yükseldi ama Eylül'de alınacaksa 6s de çıkmış olur 5s düşer fiyatı öyle bi durumda bence ikinci el 6 bakın paranız yeterse ya da ona göre biriktirin [emoji4]
teknolojibaronu
Üye
Alırken iCloud vs bütün hesaplardan çıkış yapılmış mı kesinlikle bak. Özellikle iPhoneumu bul kesinlikle ilk sahibi tarafından kapatılmış olsun.
csbaz
Üye
Konu Sahibi
Bana değil ya bende note 4 var zaten kuzen bakıyor.2.ele güvenemiyorum dedi ondan sordum.Genede iyi bilgiler verdiniz.:tşk
osmanmert94
Üye
Benim acelem yok cihaza gözüm gibi baktım zaten 2.telefon olarak kullandım. Beklerim tertemiz telefon.