iPhone 5'in ince ekranı ne işe yarayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15097

Üye
kota yok dün zaten canlı yayında apple konferansını izledim 600 mb kota gitti
Maşallah Zaten babam interneti kapattı telefonu modem olarak kullanarak giriyorum bi de edge hızında şükret haline (Neyse konu dagılmasın)

Valla Ben Onu Bunu Bilmem ..

Koskocaman Aplle Firmasinin Ne Kadar Telefonu Varsa .. Hepside Birbiri Ile Ayni ..

Bu Bir Strateji Diyeceguim Ama Sacma .. Neden Baska Tasarim Yapmiyor Bunlarr ..

Yada Dusunmeme Gerek Yokk .. Tasarimda Berbat Apple ..

Valla Ben Onu Bunu Bilmem ..

Koskocaman Aplle Firmasinin Ne Kadar Telefonu Varsa .. Hepside Birbiri Ile Ayni ..

Bu Bir Strateji Diyeceguim Ama Sacma .. Neden Baska Tasarim Yapmiyor Bunlarr ..

Yada Dusunmeme Gerek Yokk .. Tasarimda Berbat Apple ..

Bu kadarda yerden yere vurma yahu

Türe

Üye
Bisey demiyorum abi de surekli yerip duruyorsun cidden yeter.

Selamunaleykum İnce cam dediler geldik

Bisey demiyorum abi de surekli yerip duruyorsun cidden yeter.

Dunyada Herkes Tarafindan Dev Olarak Gorulen Bir Firmanin Telefonlarinin Tasarimlarinin Hepsi Mi Ayni Olur Arkadas .?

Bana Sacma Geliyor .. Benim Dusuncem Bu Yonde ..

Türe

Üye
Dusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.

cebimde kırılır o telefon be. htc one x i arka cebime koyup oturuyorum yatıyorum takılıyom bişey olmuyor malzeme+kalitesi

Tepkiler: Mazlum Somer
Dusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.
Sakin ol türe. Düşüncesini paylaşıyor bunda ters bişey yok. Bana görede iphone berbat bir cihaz. Tasarım hep aynı. Bu arada nokianın tasarımları hep farklı farklı. Dediğinden bişey anlamadım

- - - Eklendi - - -

cebimde kırılır o telefon be. htc one x i arka cebime koyup oturuyorum yatıyorum takılıyom bişey olmuyor malzeme+kalitesi
Oh yeah man. İşte bu Sana puanım dohuz

Nokia'ya Tasarimda Laf Yok Bence Kardesim Ya .. Sadece Lumia'lar Birbirlerine Benziyor O Dogru ..

Ama Sadece Lumia'Larr .. Digerleri Hep Farkli Oyle Degil Mi .?

- - - Eklendi - - -

Dusuncelere Saygi Duydugun Icin Ise Tesekkurler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...