franzliszt
Üye
gerçekten katılıyorum gerek yok şuan , tehtid eden cihaz yok ama apple çitayı yukarı atacakki samsungda gelecek sene çakmasını çıkarsın uğraşsın geçmeye çalışsın falan yoksa bence gerek yokE o zaman telefon çıkarmasına da gerek yok ki Apple'ın bunlar yetiyorsa
gerçekten katılıyorum gerek yok şuan , tehtid eden cihaz yok ama apple çitayı yukarı atacakki samsungda gelecek sene çakmasını çıkarsın uğraşsın geçmeye çalışsın falan yoksa bence gerek yok
adam iphone fanı samsung çakmasını çıkarsın nedir abi boş laf
gerçekten katılıyorum gerek yok şuan , tehtid eden cihaz yok ama apple çitayı yukarı atacakki samsungda gelecek sene çakmasını çıkarsın uğraşsın geçmeye çalışsın falan yoksa bence gerek yok
adam iphone fanı samsung çakmasını çıkarsın nedir abi boş laf
örnek verir misin? android kullanıyo smasung bide touchwiz ne alaka iphone layalan degil surekli apple teknolojisini taklit ediyo
örnek verir misin? android kullanıyo smasung bide touchwiz ne alaka iphone la
örnek verir misin? android kullanıyo smasung bide touchwiz ne alaka iphone la
1 cekırdekıde gelse hız konusunda donanım konusunda pıyasayı elıne alacagı kesın bundan emınım suan rakıp fırmalarda ıyı bı sıstem cıkardıklarına gore her testte gecıcek bı cıhaz yaparlar en ıyısı olsun dıye bıde 5 ıle ugras sımdı fıyat nolcak acaba meraklandım
3500 duydum bende zaten o fıyata gıder araba alırım
for example " siri "
- - - Eklendi - - -
2500 den aşağı olmaz
5000TL Deseler yine alan olur.Burası Türkiye...
5000TL Deseler yine alan olur.Burası Türkiye...
emın ol alırlar cogu sıstemı zaten anlamıyor maksat hava bızde bole dunyayı gezıyo adam elınde 50 tl lık telefon bızde bole seylere para verelım ıste copcunun elınde bıle artık ıyı cıhazlar var turkıyede neden bole bısey var cozemedım ben applecı ddegılım apple kullanırım androıdde kullanırım ıhtıyacımı karsılayan her cıhazı kullanırım ama cogu ınan ozellıklerınden bı haber maksat aldım ıste elden cıhaz dusmez hep eldedır ılgınc ulkeyız5000TL Deseler yine alan olur.Burası Türkiye...
3500 duydum bende zaten o fıyata gıder araba alırım
1 cekırdekıde gelse hız konusunda donanım konusunda pıyasayı elıne alacagı kesın bundan emınım suan rakıp fırmalarda ıyı bı sıstem cıkardıklarına gore her testte gecıcek bı cıhaz yaparlar en ıyısı olsun dıye bıde 5 ıle ugras sımdı fıyat nolcak acaba meraklandım
iphone 5 baktım htc one x den s3 den pahalı ınadına gıdıcem ıkısınden bırını alcam hep kazıklanan bız oluyoruz yaw bıde ılk cıktıgında balıklama atlayanlar var onlarda hava pesınde olanlar ıste ılk cıktı hemen aldım felan yolda ele almalar oynamalar vs yaw tav oluyorum bole ınsanlara hemen cıkar 4000 derler alırlar aradan gecer 1 ay bı bakmısın 2500 tl ole davranmak lazım =))))
Hız konusunda iyi olacağı kesin ama biraz akıllı davranmaları lazım.Wp'li telefonlar hız konusunda çok iddialı çünkü.Android'in stabilitesi'de gelişiyor.
iphone 5 baktım htc one x den s3 den pahalı ınadına gıdıcem ıkısınden bırını alcam hep kazıklanan bız oluyoruz yaw bıde ılk cıktıgında balıklama atlayanlar var onlarda hava pesınde olanlar ıste ılk cıktı hemen aldım felan yolda ele almalar oynamalar vs yaw tav oluyorum bole ınsanlara hemen cıkar 4000 derler alırlar aradan gecer 1 ay bı bakmısın 2500 tl ole davranmak lazım =))))
zaten fıyatı tuksek tutamaz sanmıyorum apple yoksa dıycekkı zaten bu cıhazın hızında yada ozellıklerınde bu fıyata cıhazlar var ben fıyatı arttırırsam ınsanlar bunlara yonelıcek ucuz tutayımde en azından alsınlar dıycem ama yapmazlarkı nede olsa amerıka ne koparsam kardı mantıgı tıcaret yok
Rekabet iyidir hacı az piyasa kızışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?