İphone 5'i nasıl buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

cliolar

Üye

A5X sadece görüntü olarak daha iyi ama eğer bu testlere inanıyorsan Tegra3 normal performansta daha önde :) A5X çift çekirdekte daha fazla veri işliyor ama bu sistemi ile alakalı işte dediğimiz 4s ve s3 karşılaştırmasındaki gibi.

Normal performansdan kastin islemse evet ama grafikse hayir.Cunku tegra 4 cekirdek hatta o fasulye cekirdegide sayarsak 5

O-Xan

O-Xan

Üye
Lumia 920'ye talep Türkiye'de fazla yok çünkü Türkiye'de bir iPhone çılgınlığı almış başını gidiyor. Hava atmak için marka olsun diye telefon alan bir çok bilinçsiz insanımız olduğu için Özellikler harikası amiral gemisi olan Lumia 920 Türkiye'de piyasada çok satılacak gibi görünmez. Emin olun iPhone alanların %60'ı telefonu mesaj, arama-konuşma, ve sosyal ağ için kullanıyor. Özellikle bayanlar.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Normal performansdan kastin islemse evet ama grafikse hayir.Cunku tegra 4 cekirdek hatta o fasulye cekirdegide sayarsak 5
Grafik değil işlemden bahsettim ben zaten grafik olarak A5X geçiyor .

cliolar

Üye
Lumia 920'ye talep Türkiye'de fazla yok çünkü Türkiye'de bir iPhone çılgınlığı almış başını gidiyor. Hava atmak için marka olsun diye telefon alan bir çok bilinçsiz insanımız olduğu için Özellikler harikası amiral gemisi olan Lumia 920 Türkiye'de piyasada çok satılacak gibi görünmez. Emin olun iPhone alanların %60'ı telefonu mesaj, arama-konuşma, ve sosyal ağ için kullanıyor. Özellikle bayanlar.

Lumia 920 kaba,agir ve daha piyasaya cikmadan iki reklamindada yalan cikti.Ayrica iphone kullananlarin cogunu cahil ilan etmekde yeni moda.Iphone u gercekden kullananlar androidi begenmez ve haklilar.Zira tek basina cydia ve tweekleri yeter.

cliolar

Üye
Lumia 920 kaba,agir ve daha piyasaya cikmadan iki reklamindada yalan cikti.Ayrica iphone kullananlarin cogunu cahil ilan etmekde yeni moda.Iphone u gercekden kullananlar androidi begenmez ve haklilar.Zira tek basina cydia ve tweekleri yeter.

Ama yalanda degil etrafimda telefonu hakettigi gibi kullanmayanlarda cok.

MasterLaa

MasterLaa

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tasarımı çok hoş[/SIZE][/COLOR]

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sırf tipi icin alanlardan biri de babamdı zaten iphone 4 ü :D

furkey

Üye
Ortaya koyduğunda şekil duruyor diye elma logosu var diye alanlar %90 hocam :)

avcitalip

avcitalip

Üye
bazılarıda iphone'u kredi çekmemek için alıyorlar gidiyorlar Turkcell'e falan tahadütle alıyorlar hemen telefonu daha açmadan bir telefoncuya gidip peşin paraya satıyorlar bu sayede kredi çekmeden kredi çekmiş oluyorlar :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Korktuğum başıma geldi. O tasarımı yapmaz Apple diyordum ama yaptı. :( Geriye Lumia 920 kalıyor. Bir de Nokia'yı bırakacaktım...

furkey

Üye
bazılarıda iphone'u kredi çekmemek için alıyorlar gidiyorlar Turkcell'e falan tahadütle alıyorlar hemen telefonu daha açmadan bir telefoncuya gidip peşin paraya satıyorlar bu sayede kredi çekmeden kredi çekmiş oluyorlar :ehe

Evet ben s3 ü öyle almıştım :) alan memnun satan memnun gibi bişi oluyo :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Korktuğum başıma geldi. O tasarımı yapmaz Apple diyordum ama yaptı. :( Geriye Lumia 920 kalıyor. Bir de Nokia'yı bırakacaktım...

demek ki bekle derken bişey biliyormuşum erdem:ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Tek diyeceğim su donanim apple icin önemli değil şimdi cihaz oyun testlerinde birinci olacak gene herkes onun alacak
iOS ile androidi karıştiyorsunuz

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Arkadaşlar bence kapatalım 1 saat oldu daha okuyom konuyu kafam karıştı :locked:

Dereck

Dereck

Üye
Tam bir hayal kırıklığı..

Üst Alt