iPhone 5c Cebinde Patladı !

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 5c Cebinde Patladı !
Apple kullanıcıların da karşılaştığı kazalara bir yenisi daha eklendi.

Mobil cihaz kullanıcılarının zaman zaman yaşadığı cihaz patlaması haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Erik Johnson ismindeki iPhone 5c kullanıcısının başına gelen olay, akıllara bir kez daha batarya güvenliği konularını getirdi. Erik Johnson cebinde taşıdığı iPhone 5c model cihazdan garip sesler geldiğini ve bunun üzerine cihaza bakmaya fırsat kalmadan cihazın cebinde patladığını söylüyor.

Bacak kısmında üçüncü derece yanıklar oluşan ABD‘li Erik Johnson’a yapılan ilk müdahelenin ardından 10 gün hastanede kaldığını ve orjinal olmayan hiç bir aksesuar kullanmadığını belirtiyor.

Bu akılalmaz olaydan sonra tekrar gündeme gelen mobil cihazların batarya konuları ile ilgili ise farklı görüşler mevcut. Uzmanların ve firma yetkililerinin özelikle vurguladıkları orjinal şarj ve aksesuar kullanımı konusu bir kez daha gündeme gelmiş oldu.

Apple olayın araştırıldığını ve konu ile ilgili bir açıklama yapacaklarını belirtiyor. Artık hayatımızın vazgeçilmez parçası olan mobil cihazların, kullanımına yönelik daha dikkatli olunması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Invoke

Invoke

Üye
aypon almayın, patlıyo

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aypon almayın, patlıyo
Katılmıyorum kardeşim Samsung Galaxy S4 ve daha nice modeller de araçta elde gibi bir çok mekanda patladığna şahit olduk :cool. Eğer bu bakışla bakarsan telefon almayalım derim :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Katılmıyorum kardeşim Samsung Galaxy S4 ve daha nice modeller de araçta elde gibi bir çok mekanda patladığna şahit olduk :cool. Eğer bu bakışla bakarsan telefon almayalım derim :D

Ben de katılmıyorum abi. Öylesine yazmıştım. :D

Telefonu da genellikle ceketin ya da montun iç cebine koyuyorum. Kalbimin azıcık altında... Tedirgin oldum şimdi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hap almış galiba patlıyor :D

• Beğen
Tepkiler: key43

MaxipmaN

Üye
beleşe 6 verirler sustururlar bunu :naughty:

• Beğen
Tepkiler: lazye, Invoke ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de katılmıyorum abi. Öylesine yazmıştım. :D

Telefonu da genellikle ceketin ya da montun iç cebine koyuyorum. Kalbimin azıcık altında... Tedirgin oldum şimdi.
Anladım ancak gerçekten önemli başucunda koymamak ve kalp yakınında taşımamak gerekir. Hepimiz bazen unutuyoruz. Bu tür cihazların kullanımı konusunda daha dikkatli olmak gerekiyor. :cool

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, MaxipmaN, Invoke ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
beleşe 6 verirler sustururlar bunu :naughty:
Bence yanlış düşünüyorsun derim. Rakip firmalar bunu hemen değerlendirir. Hatta akıllı davranırsa tazminat bile alabilir (yüklü bir meblağ)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Serhan

Serhan

Üye
Bismillahirahmanirahim :(

3onur5

3onur5

Üye
hepte bu patlama haberleri gavurlarda oluyo

oguzxw

oguzxw