iPhone 5 Wifi Ağlarını Görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 Wifi Ağlarını Görmüyor
Bildiğiniz görmüyor ,benim arkadaşımda iPhone 4S var aynı yerde onun telefonu 5 tane ağ buldu benim telefonum ise 1 adet , özelliklere baktım iPhone 5 daha iyi , tek benim telefonumda olsa yine iyi dayım(iPhone 4 veya 4s) ve arkadaşı(iPhone5)bi kafede otururken dayımın telefonu ağları bulmuş ancak arkadaşı benim gibi 1 tane bulmuş. Şimdi araştırdım bu sorun tüm iPhone 5 lerde varmış (hepsi hatalı olamaz helarde ) iOS6 ile bu sorun başlamış bu sorun (bi güncellemeden sonra)bu nasıl düzelir iOS 7 ile düzelir mi ?

Puck

Puck

Üye
Kullandığın telefon kabı varsa buda etki eder çok kalın olması yada yapıldığı madde vesaire...

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kabı çıkarıp denedim ve sonuç aynı

MrExpert

MrExpert

Üye
İphone5 te şöyle bir durum var eğer wifi ağının sinyali düşükse ve kopma ihtimali yüksekse iphone bu ağları gizler ve kullanıcıyaa göstermez ama eğer iphoneun göstermeyip gizlediği ağları görmek istiyorsanız jb yapıp wifiboster tweakını yükleyin.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme ile alakası yok bu durumun.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kötüymüş bu ya :(

ozdede01

ozdede01

Üye
Ayarlar genel hakkında kısmına gir arkadaşım oradaki wi fi adresi kısmı pasifse tamir etmen lazım entegresi gitmiş demektir e yok eğer silik değilse bağlanacağın modemde vs. Skıntı var

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Silik filan değil bir çok şey yazıyor sayı harf filan

Üst Alt