Telefon Tavsiyesi IPhone 5 vs Samsung Galaxy Tab veya başka telefon??

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi??

• Apple IPhone 5

Kullanılan: 6 46.2%
  • Samsung Galaxy Tab

Kullanılan: 7 53.8%
  • Diğer...

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saclan

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 5 vs Samsung Galaxy Tab veya başka telefon??
Arkadaşlar ağustos gibi yeni telefon almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile iphone 5 haziranda çıkıyormuş. Şimdi soruyorum iphone 5 mi alayım yoksa galaxy tab mı?? Telefonun tüm özelliklerini kullanacağım. ( oyun uygulama java program ne varsa ) Tabi illa bu ikisi arasında kalmak istemiyorum. Yani önerilere açığım. Dokunmatik ve kamerası kaliteli olsun... Şuan olan telefonlarla sınırlı değil ağustos eylül'e kadar çıkacak olan tüm telefonlar önerilere açıktır... Galaxy tab dedim ama o telefon olmamasına rağmen telefon gibi kullanılabiliyor. Yani telefon gibi kullanılabilen tüm aletlere açığım :D

Şimdiden teşekkürler...

Not: Ankette Diğeri işaretleyenler lütfen önerilerini yazsınlar...

@ Edit: Arkadaşlar bide HTC Muhabbeti var. HTC Nasıl iPhone 4 veya 5 ile karşılaştırılabilir mi?? iyi midir kötü müdür??

pRime.

pRime.

Üye
Afyon 5

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy tab:oke:

saclan

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy tab'da nasıl oyunlar oynayabiliriz?? Tablet PC ya. PC de oynadığımız oyunlar oynanır mı??

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki galaxy tab'da nasıl oyunlar oynayabiliriz?? Tablet PC ya. PC de oynadığımız oyunlar oynanır mı??
pc deki oyunlar oynanmaz.ama win 7 li tablet görmüştüm.eger galaxy taba win 7 yüklenirse oynanır.veya bir dos emulatoru çıkarsa ancak öyle oynanır.:oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsung galaxy tab 1 önermem...Samsung galaxy tab 8.9 veya 10.1 i önerebilirim...Tab de nette gezinmek gerçekten çok zor nette araştırabilirsin,Android 2.2 froyo kullanılmış samsun galaxy s ile aynı resmen tablet pc ye telefon işletim sistemi yüklemişler o yüzden 8.9 veya 10.1 önerebilirim apple ıphone 5 de aklında bulunsun...:oke:

kömürkenti

kömürkenti

Üye
tabbb

hoss

hoss

Üye
iphone 5

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
iphone 5

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy S2 koyabilirdin seçeneklere. Bu arada herkes Iphone 5 demiş de özellikleri belli oldu mu onun ?????

silver021

silver021

Üye
Galaxy s 2 yi alman tab almandan daha mantikli.

Starsley

Galaxy s2 bekle onu al afyon kazık

serkan719

serkan719

Üye
HTC Evo 3D

Biraz inceleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...