Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiiphone 5 tavsiye edermisiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Freedom_12
Üye
Konu Sahibi
iphone 5 tavsiye edermisiniz ?
Arkadaşlar android kullanıyorum ve ios a geçmek istiyorum elimde 1000 tl nakit var 2. el İphone 5 almayı düşünüyorum 1100 e felan iphone 5 tavsiye edermisiniz biraz araştırdım kasasında soyulmalar meydana geliyomuş. bide sizden yardım almak istedim..
0MG90
Üye
Evet 5 de genel sorun o ama beyaz alırsan soyulsa bile belli olmaz diye düşünüyorum. Kılıfla kullanırsın zaten. 5 hala alınabilir telefon. Pişman olmazsın. iOs çok stabil işletim sistemi.
ardacumhur
Üye
Çak bi kılıf keyfine bak kardeş. Bütçe zorlayabiliyorsan iPhone 5S al
mehmettech
Üye
al kardeş sorun olmaz
Emrah_-06
Üye
5 in beyazında o kadar sıkıntın olmaz
fk555897
Üye
Bütün iPhone'larda kasada soyulma oluyor. kılıfla kullanırsan bir sorun yaşamazsın.
Symbianize
Üye
İyi bir tercih olur 4S kullanıyorum işimi hayli hayli görüyor o telefon sizi 3 yıl daha götürür
hey_19
Üye
Abi şöyle bişey var ben ios a geçtim bir ay kadar oldu abi çok stabile hızlı bi işletim sistemi sıyrılmalar oluyor fakat sen onları telefonu aldıktan sonra unutursun
Joker.
Üye
Ben iPhone 5 kullanıcısıyım , telefonu aldığım günden beri kılıf ile kulanıyorum ve cihazda soyulma değil küçük bir çizik dahi yok , kısacası senin cihazı kullanmana bağlı kardeş
GuiTaRisT111
Üye
Temizinden bul bi tane beyaz iPhone 5... Hala alınabilir bir cihaz. Takarsın iyisinden bir kılıf. Bakarsın keyfine.
MaxipmaN
Üye
kardeşimde soyulma olmadı mayısta almıştı bence biraz bekle 5s al inidimde falan yakalayıp
0MG90
Üye
Arkadaş konuyu açıp gitmiş boşuna konuşuyoruz(!)
mehmettech
Üye
cuma 12:40ta konuyu açmış 12:43de çıkmış bidaha girmemiş
Arkadaşlar android kullanıyorum ve ios a geçmek istiyorum elimde 1000 tl nakit var 2. el İphone 5 almayı düşünüyorum 1100 e felan iphone 5 tavsiye edermisiniz biraz araştırdım kasasında soyulmalar meydana geliyomuş. bide sizden yardım almak istedim..
kardeş etrafını komple kapatan kılıflar var.. çom şahane onlardan al.. ben sorunsuz kullandım. hiç bir sıkıntı olmuyor.. androidcilerin zamsungçuların gazına gelme... çok kıyak bir cihaz.. ios 9 a kadar götürür seni..
blacktalon
Üye
Sen de appleci gazi mi veriyosun senin de bi farkin yok fanboylardan
Invoke
Üye
Zorlayabilirsen 5S diyenler, hiç gerek yok zorlamaya. 5 yeter.