arkadaşlar müjde ! ! ! Allahin yolunda ilerlediğimiz şu günlerde apple bize bayram hediyesi olarak bayramin 2. Günü saat 15:30'da ilk iphone 5 üretiliyor.ayni bu tasarimdaki telefon olacak.olmazsa banlayin beni.
şimdi geleyim diğer yorum yapan arkadaşlara ! Arkadaşlar siz kimsiniz ki beni küçümsüyorsunuz?size kim veriyo bu yetkiyi?beni destekleyeceğiniz yerde,arkadaşimdan size bilgiler taşidiğim halde beni hor görüyor ve eziyorsunuz.yaziktir günahtir ayiptir beee.şimdi hesaplaşma vaktidir arkadaşlar.
admine meşaz : Sevgili admin hayirli bayramlar.öncelikle siteyi açtiğiniz için allah razi olsun sallalahü aleyhi vesselem efendimizin sakali sizin olsun.
adminlere ramazan bayramınız kutlu olsun vs vs diyip banlatamazsın bu insanları ..
bayramın ikinci günü![]()
![]()
![]()
La daha adamlar telefonu çıkarmadı daha tanıtımı bile yapılmadan 2-3 gün sonra çıkcak ha![]()
Konu hortya arkadaşlar lütfen konunun başına bakarmisiniz biz zamanında ne kadar yazdık tamamen trolluk
Ne günlere kaldık ya.Ben de diyorum bu nasıl konu böyle 
Hiç sorma şikayetlik bir hort işte yorum yapmaya değmez..Yüzlerce i5 haberinden bir tanesi ve fos bir haber.ya fos olduğu garanti bir konu zaten ki öyle özelliklerle apple cihaz mi çıkarır ya burda Allahın adını karıştırıyor
konuya hakim degilim ama çıkacak dememis üretime başlanacak demiş.
- - - Eklendi - - -
meşaz yazmasaydin iyiydi be kardes karizmayi dibe vurdun gözümde

Hiç sorma şikayetlik bir hort işte yorum yapmaya değmez..Yüzlerce i5 haberinden bir tanesi ve fos bir haber.

ya fos olduğu garanti bir konu zaten ki öyle özelliklerle apple cihaz mi çıkarır ya burda Allahın adını karıştırıyor

ne farkeder
tanıtımı yapılmayan telefonun üretimine başlanılcak yani?
- - - Eklendi - - -
kesinlikle![]()
nasıl olsa adamın appleda çalışan akrabası var yani değil mi
yok hacı büyük bir ihtimalle başlamışlardır çünkü on sipariş aldıktan sonra yetişiyor bile cihaz öyle düşün ki ilk partlari birde test etseler yani zaman yetmiyor
Ömer'im üretime kesin başladılar bence çünkü ne zaman tanıtacak ki zamanları kısıtlı
ne farkeder
tanıtımı yapılmayan telefonun üretimine başlanılcak yani?

Ömer'im üretime kesin başladılar bence çünkü ne zaman tanıtacak ki zamanları kısıtlı![]()