İphone 5 tasarımı belli oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de bir grafikerim. Bu iPhone 5 tasarımını Nokia grafikerleri bile yapmaz.

İşletim sistemi iOS 3 ve aşağısına ait, telefonun tasarımı eskisine dönmeyecek diyorlar; iPhone 4 gibi sert ve yumuşaklığın bir arada kullanılmış halinden bahsedecekler.

Bu grafiği kim yapmışsa, açıkçası özür dileyerek söylüyorum, zamanını böyle boş bir işe harcadığı için yerin dibine girsin.

Uruloki

Uruloki

Üye
yalanın daniskası olduğu belli oldu ki bir tek beninde belirttiğim gibi a5 işlemci kısmı doğru çıktı

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
nooldu İphone 5ci sesin çıkmıyor bide iddialı iddialı konuşuyosunya sinir ediyorsun insanı.

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gördüklerinizin hepsi yalan.Benimki gerçek diyorum anlamıyorsunuz.Yaptığınız ayıptır günahtır iftira atmayın yahu.Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz he?Söylesene?nicklazım değil sen hiç mi açmadın böyle konular he?Sen hiç mi rezil olmadın?Pekiya sen Syimbian Türkiye?Sendemi açmadın böyle konular rezil olmadın?Sen de mi hiç açmadın?Ayrıca uroloki kendine pay çıkartmaya çalışma!Özel mesajdan bana mesajlar attın ya.Kardeş başka fotosu var mı özellikleri başka ne diye hep mesaj attın cevapladım ya!ayıp senin yaptığın kalıbından utan be ayıp günah.Arkadaşlar attığınız iftiralar bini aştı.Gerçekten artık günah ayıp yahu ayıp.Amaan neyse konu fazla uzamasın.Ben kırılmadım arkadaşlar.Konuya geri dönecek olursak gerçek iphone 5 BENİM PAYLAŞTIĞIM RESİM!Varsa başka lafı olan buyursun yazsın cevabını vereyim sussun otursun.Söküğü olan varsa diktirsin gitsin terziye aaaaa ağzımı bozdurttunuz hee ayıp beeeee kaçıncı yüz yılda yaşıyoz heeee?35 yaşında adamım ben ayıp

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kılıf firmalarının iphone 5 için tasarladığı kılıfları araştırın internette apple i5 in tüm ölçülerini kılıf firmalarına dağıttmış durumda bu resimdeki tasarım 0 gerçek eski iphone'lar ile iphone4 ün taSarımının harmanlanmış hali olacak iphone 5 yani kenarları kıvrımlı ama arkası düz tıpkı bizim n8 gibi düşünün telefon 4 yönde kıvrımlı

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
beni anlayan çıktı sonunda ya

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
dediğim gibi tasarıma lafım yok ama sistem görünümü bu şekildemi olacak onu bilemem ve ön kamera belki sonradan daha değişik bi hal alabilir bide neredeyse kesin gözüyle baktığım bir özellik iPhone 5 te çok büyük ihtimal projeksiyon cihazı olacak telefon üst tarafından yada alt tarafından izlenilen bir videoyu oyunu kısacası ekranı istenilen yere yansıtabilecek bide şu concept videodaki ışık klavyesini yapabilirler

Uruloki

Uruloki

Üye
ulan yalana bak ben sana ne zaman mesaj attım saçmalığa bak al dediğin iphone5 i çürüteyim 4s ondan önce ki model yeni tanıltıldı 543mp2 gpu var sen daha sonra çıkacak diyorsun galiba 5 de ise 535 gpu var ne saçmalıyorsun sen yürü git işine ayrıca ilk sayfada mesajım mevcut a5 in farklı bir platformda çekilmiş resmi var yazdım

----------Eklendi @ 07:27:47 ---------- Yazıldı @ 07:25:26 ----------

ve bu arada bu iphone5 değil mi üzerinde ios5 varken resmi var değil mi ama garip bir şekilde ios5 de artık ipod yok direk müzik olarak geçiyor sen daha sallamaya devam et

saruman_me

saruman_me

Üye
ulan yalana bak ben sana ne zaman mesaj attım saçmalığa bak al dediğin iphone5 i çürüteyim 4s ondan önce ki model yeni tanıltıldı 543mp2 gpu var sen daha sonra çıkacak diyorsun galiba 5 de ise 535 gpu var ne saçmalıyorsun sen yürü git işine ayrıca ilk sayfada mesajım mevcut a5 in farklı bir platformda çekilmiş resmi var yazdım

ve bu arada bu iphone5 değil mi üzerinde ios5 varken resmi var değil mi ama garip bir şekilde ios5 de artık ipod yok direk müzik olarak geçiyor sen daha sallamaya devam et
hasan la kaşık atılmaz teknolojiyle fazlasıyla içli dışlıdır 0..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

hasan projeksiyon olayına nediyorsun olma ihtimaline?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
iphone 5ci kafa yapıyo olum sizle :D

__xXx__

__xXx__

Üye
telefona bakarak nasıl chipset in eski olduğunu anladılar?

Del Rey

Del Rey

Üye

Ayakta alkışlıyorum. :alkis

Ya ben bu görüntüyü Adobe Photoshopta, 200x300 boyutlarında bir iPhone 3G'yi Image Size ile büyütür, daha sonra da ekranını farklı bir katmana alır, onu da büyütürüm, alın size iPhone 5.

Ocean258

Ocean258

Üye
Cocugun canı sıkılmıs muhabbet olsun dıye konu acıyor işte.. burdan once 100 tane yerde gorunurdu zaten ı phone 5 pıyasaya cıkasaydı.. ki cıksa ne olacak basacakları tavan fıyatı ancak bakabılecek mıllet.. :/

Uruloki

Uruloki

Üye
fevzi abi ona çok var yani ama lazer klavye var N8 e bile alabilirsin abi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
amanınn hadi yav hasan ciddimisin öyle bişey icat edildimi yahu :aha:
hasan link at satın alcam :aha: :eller:

Uruloki

Uruloki

Üye
evet abi N95 çıktığı zaman reklamı vardı bt ile bağlıyorsun telefona işte kibrit kutusundan az büyük bir parça lazer klavyen çıkıyor ortaya işte

pRime.

pRime.

Üye
Hasan döktürmüşsün yine. :D

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar müjde ! ! ! Allahin yolunda ilerlediğimiz şu günlerde apple bize bayram hediyesi olarak bayramin 2. Günü saat 15:30'da ilk iphone 5 üretiliyor.ayni bu tasarimdaki telefon olacak.olmazsa banlayin beni.

şimdi geleyim diğer yorum yapan arkadaşlara ! Arkadaşlar siz kimsiniz ki beni küçümsüyorsunuz?size kim veriyo bu yetkiyi?beni destekleyeceğiniz yerde,arkadaşimdan size bilgiler taşidiğim halde beni hor görüyor ve eziyorsunuz.yaziktir günahtir ayiptir beee.şimdi hesaplaşma vaktidir arkadaşlar.

admine meşaz : Sevgili admin hayirli bayramlar.öncelikle siteyi açtiğiniz için allah razi olsun sallalahü aleyhi vesselem efendimizin sakali sizin olsun.sizden bir ricam olacak bu haber karşiliğinda.mrcommandtr isimli üyeyi ve,bu konuda bana artislik yapip beni hor görenleri banlamanizi rica ediyor hayirli bayramlar diliyor geçmiş ramazan ayinizi tebrik ediyorum.

ecel54

ecel54

Üye
:birak:

Takipçi Satın Al

Üst Alt