İphone 5ci
Üye
-
Konu Sahibi
-
la olum paint terk resmen telefonun ön kamerasına bak ya. iphone 4ün arka kamerasını koymuşsun. yalan yanlış konuşma.Arkadaşlar yalan olduğunu düşünen varsa kendisi yalan olduğuna inansın.Lütfen saçmas apan yorumlar yapmyalım.Telefon çıkınca zaten anlayacaksınız yalan mı değilmi.
Arkadaşım iftira çok kötü bişeydir bnu unutma.Bana arkadaşım ne attıysa bende onu attım.Gereksiz,anlamadan,bilmeden yorum yapmayalım.Bilip bilmeden KONUŞMAYALIM!Ayıp denen birşey var ya.Haysiyetimle gururumla oynuyosunuz burda ayıptır ya.Offf yeter ama.la olum paint terk resmen telefonun ön kamerasına bak ya. iphone 4ün arka kamerasını koymuşsun. yalan yanlış konuşma.
Kesinlikle lütfen haysiyet gurur ve benzeri şeylerle oynamayın lütfen. Zaten üye adı bie İphone5ci olan birine inanmamanız hata. Ben destekliorm seni kardeşim devam et.Arkadaşım iftira çok kötü bişeydir bnu unutma.Bana arkadaşım ne attıysa bende onu attım.Gereksiz,anlamadan,bilmeden yorum yapmayalım.Bilip bilmeden KONUŞMAYALIM!Ayıp denen birşey var ya.Haysiyetimle gururumla oynuyosunuz burda ayıptır ya.Offf yeter ama.
Arkadaşım iftira çok kötü bişeydir bnu unutma.Bana arkadaşım ne attıysa bende onu attım.Gereksiz,anlamadan,bilmeden yorum yapmayalım.Bilip bilmeden KONUŞMAYALIM!Ayıp denen birşey var ya.Haysiyetimle gururumla oynuyosunuz burda ayıptır ya.Offf yeter ama.
Adamın arkadası apple'da çalışıyomuş beyler üstüne gitmeyin, bu arkadasına göstermişler hatta resminide vermişler
- Al türkiyedeki bi arkadasına atta resmini forumda yaysınlar '' diye..
Bırakın şu işleri yahu böyle yalanlarla bi yerlere gelemezsiniz.. Ayrıca buysabile tasarımı beklediğimden daha iğrençmiş.
arkadasım cok ıddalısın ama ben cekımser kalmama ragmen banada pek ınandırıcı gelmedıLafım inanmayanlara!!! ya siz nasıl insansınız?Siz kimsiniz ki beni yalancılıkla suçluyosunuz?Kim veriyo bu hakkı size?Sizin yaptığınız bişey yokken,ben burada iphone 5i tanıtıyorum.Ama siz bana gelmiş yalan falan filan dalga geçiyorsunuz.E peki tasarımı başka sitelerde çıkınca nolacak?hepiniz bu siteden gitmeye hazır mısıız?Haysiyetiniz gururunuz varsa gidersiniz bu siteden!!!
Lafım inanmayanlara!!! ya siz nasıl insansınız?Siz kimsiniz ki beni yalancılıkla suçluyosunuz?Kim veriyo bu hakkı size?Sizin yaptığınız bişey yokken,ben burada iphone 5i tanıtıyorum.Ama siz bana gelmiş yalan falan filan dalga geçiyorsunuz.E peki tasarımı başka sitelerde çıkınca nolacak?hepiniz bu siteden gitmeye hazır mısıız?Haysiyetiniz gururunuz varsa gidersiniz bu siteden!!!
Sen kimsin ? Burada düşünce özgürlüğü var herkes herkese inanmak zorunda değil. İsteyen istediğine istediğini söyler. Bu seni ilgilendirmez..
İsminden belli çalışan olduğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?