• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 5 Tanıtılıyor, Canlı Takip Edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 5 Tanıtılıyor, Canlı Takip Edin!
iPhone 5, iPhone 5 tanıtımı, iPhone 5 lansman, iPhone 5 tanıtım saati, iPhone 5 lansman saati, iPhone 5 tanıtımı canlı, iPhone 5 tanıtımı canlı izle, iPhone 5 tanıtımı canlı takip, iPhone 5 tanıtımı canlı takip et, iPhone 5 tanıtılıyor, iPhone 5 özellikleri, iPhone 5 ne zaman, iPhone 5 çıkış tarihi, iPhone 5 tanıtım, iPhone 5 ilk görüntüler, iPhone 5 tanıtım günü, iPhone 5 tanıtım tarihi, iPhone 5 lansman tarihi, iPhone 5 tanıtımı saat ve tarih, iPhone 5 tüm detaylar, iPhone 5 fiyatı, iPhone 5 ekran özellikleri, iPhone 5 kamera özellikleri, iPhone 5 ne zaman tanıtılıyor, iPhone 5 ne zaman çıkıyor

Meraklı bekleyiş sona eriyor. San Francisco YCBA binasında gerçekleşecek olan etkinlikle tanıtılacak olan iPhone 5 için geri sayım başladı. Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak olan tanıtımdan canlı notlar ve görüntüler için buradaki konumuzu ziyaret ediniz.

Güncellenen notlara ve resimlere ulaşmak için sayfayı yenilemeyi unutmayınız.

iPhone 5 Tanıtımını Canlı Takip Edin

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Takipteyiz:oke:

abandonware

abandonware

Üye
chip online kalitesiyle takip etmek daha mantıklı :hmmm

15097

15097

Üye
Heyecan verici :eller:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
az kaldı dakikalar kaldı :eller:

famemonster16

famemonster16

Üye
Lansmanı canlı olarak izleme şansımız yok mu? Nokia'daki gibi mesela.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Düşünebilirim eğer bana hitap ederse .
Bu arada iphone den nefret eden biriyim .:ehe

mancukya

Üye
Polemik yaratacak gene ama Samsung ile bu kadar papaz olmasa ne 4s nede 5 bu kadar geride kalirdi iphone 3gs kadar cihaz bütün firmalardan önde gitti 4 ile rakiplerin gerisinden gelmeye basladi. Gene cok saticak en azindan dünya capinda 20 ila 50 milyon arasi gidecek gene Apple 150 dolara mal ettigi telden milyarlarca dolari getirecek ama cihaz bir devrim olma özelligini kaybetti.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
corchy

corchy

Üye
kihin kohu nerede bu ıphonenın o ku :D

gobelek_01

gobelek_01

Üye
harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt