Tavsiye Iphone 5 Takas Lg G2

Sponsorlu Bağlantılar

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Takas Lg G2
Beyler 6 aylık beyaz sıfır çiziksiz genpa garantili iphone 5 im var sıfır lg g2 ile takas etsem zarar eder miyim sizce ?

Son düzenleme:

resul12901253

resul12901253

Üye
FİAT OLARAK EDERSİN IPHONE 2000 TL LG 1500 TL ARADA FARK ÇOK AMA TELEFON OLARAK BAKARSAN LG SÜPER Bİ TELEFON

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
Ikinci el ve sıfır olarak düşündük mü hocam fiyat olarak çok fazla zarar eder miyim

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence normal

resul12901253

resul12901253

Üye
kardes fiyatlar orttada lg 1500 tl iphone 2000 ama lg gayet guzel tks etmeye deger

alical33

alical33

Üye
i5 in çizikli ve 2. el sıfırıda 1800 lerde bulunabiliyor g2 nin sıfırıyla başabaş takas edeceksen bence hiçbir şekilde zararın olmaz

MaxipmaN

Üye
ilerde satarken iphone çok daha yüksek fiyata gider

PYTHONs

Üye
bence takas etme yani iphone un havası başka oluyor, apple store da çok kaliteli uygulamalar mevcut. Symbian kullancısıyım ama çoğu android kullanan arkadaşımdan google play da "çok çöp uygulama var" sözünü duydum.
Takas etme derim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kalite olarak daha üstün cihaz g2 ...
Dogru tercih olacaktir bence...

alical33

alical33

Üye
bence takas etme yani iphone un havası başka oluyor, apple store da çok kaliteli uygulamalar mevcut. Symbian kullancısıyım ama çoğu android kullanan arkadaşımdan google play da "çok çöp uygulama var" sözünü duydum.
Takas etme derim.
apple ın mağazasındada aynı durum var çok iyi uygulamalar var tabiki ama çoğun play store daki gibi çöp denebilecek uygulamalar

• Beğen
Tepkiler: Dede
boran9999

boran9999

Üye
Takas etme derim.

Bu kadar ön yargılı olmayın apple magazasındada çöpten geçilmiyor. Haksızlık etmeyin.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
lg g2 le takas yaparsan 10 numara olur telefonu bilmeyen kalmamıştır kesinlikle takas etmelisin bence

Invoke

Invoke

Üye
İstediği kadar sıfır vs ikinci el olsun, yarın satmaya çalışsan iphone5 değerinden fazla bir şey kaybetmemiş olacak ama g2 epey değer kaybetmiş olacak...
Ama g2 güzel bir telefon, iphone'u aratacağını sanmıyorum, hatta "bu daha iyiymiş ya iyi ki değişmişim" de dersin. Yani "ikisiden birini alacağım, hangisi?" diye sorsaydın "G2" derdim ama yarın satmaya çalıştığında iphone5 daha çok para edecektir emin ol.
google playde çok çöp uygulama var lafı boş laf. Varsa var, hepsini telefonuna kurmak zorunda mısın? Gerekli şeyleri yükleyin ihtiyacınız olan kaliteli şeyler de var bir sürü...

• Beğen

Üst Alt