iPhone 5 Renk Tercihi

Sponsorlu Bağlantılar

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 Renk Tercihi
Öncelikle forumu inceledim ve 5 için herhangi bi renk tercihi ile ilgili konu bulamadım ve bende yurtdışından getirtmeyi düşündüğüm için konu açma gereği duydum. Arkadaşlar anket eklemeyeceğim sizden bu başlık altında istediğim yeni aleminyum kasa ile birlikte siyah ve beyaz rengin + ve - lerini açıklamanız. Örneğin beyaz sararıyo, siyah çizilince çok belli oluyo gibi.

MaxicepManyagı

Üye
beyaz sararıyo siyahta çizilince çok belli oluyo be kardeşim

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Şu videoyu incelemelisin

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
Şu videoyu incelemelisin

Dostum videoyu izledim de siyah çiziliyo beyazın da rengi bozuluyo dedi adam, ben hemen kap alıcam zaten telefona kapla da siyah cizilir beyaz sararır mı?

pRime.

pRime.

Üye
beyazın rengi bozulmaz, cam kısmın arkasında bulunuyor. ne hava teması var ne de başka bir şey. siyah olan cihazın boya sökülme sorunu var. bu yüzden gümüş-beyaz olanı almanızı öneririm.

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
beyazın rengi bozulmaz, cam kısmın arkasında bulunuyor. ne hava teması var ne de başka bir şey. siyah olan cihazın boya sökülme sorunu var. bu yüzden gümüş-beyaz olanı almanızı öneririm.

Evet bende öyle düşünmeye başladım, cihazı hala göremedim de gold da cihazı göstermiyo şıklık olarak peki hangisi daha iyi sizce?

- - - Eklendi - - -

birde beyaz i5te ekran tam oturmadığı için çoğu uygulamada kötü siyah bi görüntü oluştuğu söyleniyo, ne zaman çözülür sizce

pRime.

pRime.

Üye
Evet bende öyle düşünmeye başladım, cihazı hala göremedim de gold da cihazı göstermiyo şıklık olarak peki hangisi daha iyi sizce?

siz karar verin

ben şahsen beyazı öneriyorum metal kısmı gümüş/gri olduğu için boya sökülse bile anlaşılmaz. kalan kısım zaten cam. beyazın sararması olayı ise yalandır açık ve net.

MaxipmaN

Üye
gümüş daha güzel görünüyor

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
ozaman bende gönlümden siyah geçse de beyazı seçeyim en azından çizik sıkıntısı yaşamam ileride satmaya karar verirsem, teşekkürler arkadaşlar. Bu arada abdde simkilitsiz iphone5 çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı acaba?

pRime.

pRime.

Üye
ozaman bende gönlümden siyah geçse de beyazı seçeyim en azından çizik sıkıntısı yaşamam ileride satmaya karar verirsem, teşekkürler arkadaşlar. Bu arada abdde simkilitsiz iphone5 çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
henüz belli değil bildiğim kadarıyla.

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
henüz belli değil bildiğim kadarıyla.
Evet bende belli değil diye biliyorum da bi telefoncuya sordum dün ne zaman çıkar sizce diye adam yılbaşından sonra dedi biraz bozuldum eğer yılbaşına kalıcaksa 400 lira daha fazla verip avrupadan getirticem de

pRime.

pRime.

Üye
Evet bende belli değil diye biliyorum da bi telefoncuya sordum dün ne zaman çıkar sizce diye adam yılbaşından sonra dedi biraz bozuldum eğer yılbaşına kalıcaksa 400 lira daha fazla verip avrupadan getirticem de
alabilecekseniz beklemeyin bence.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Siyah.

Takipçi Satın Al

Üst Alt