moniacful
Üye
abi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak
sadece tahmin yürütmüşler ve bunu anketle yapmışlar ki doğru bir tahmin. neresini yalan buldunuz?
orası ayrı o kesin !! ya cabası? olan hep ilk hemen alanlara oluyor bızmı hatalıyız onlarmı acabapeki furkan abi apple cikardimi bi iphone iyisini cikarmiyomu piyasanin en ust sehmentini cikarmiyomu olaya bilgili insanlarinda gozunden bakmak lazim donanimi ve iosu icinde alanlar var azinlikta olsalar bile
yyuuuuuhh amaabi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak
demekkı kız arkadasın yoksa iphonen varsa yasadın bundna bunu anlıyoruzabi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak
abi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak
Gereksiz Bence .. Iphone 4S'Ten Sadece 2-3 Ustun Ozelliqi Olur ..
Oda Ekran, Oyun Performansi Vede Kamera Olur .. Az Birseyde Tasarimi ..
Baska Ne Olacak Ki .?
oyun performansında da ekran konusunda da kamera konusunda da 4s daha iyi abi
- - - Eklendi - - -
konular karıştı yahu pardon
peki furkan abi apple cikardimi bi iphone iyisini cikarmiyomu piyasanin en ust sehmentini cikarmiyomu olaya bilgili insanlarinda gozunden bakmak lazim donanimi ve iosu icinde alanlar var azinlikta olsalar bile
Bende Sasirdim .. Iphone 5 daha Cikmadan Bu Adam Nerden Biliyor Bunlari Diye Dusundum Bir An ..
Zaten bilgili insanlar çoğunlukta ancak benim sanal olmayan akraba çevremin bir kısmı böyle o yüzden sitem ettim herkesi kastetmedim
- - - Eklendi - - -
Hatlar karışmış
arkadaşlar bu konulari dunya uzerindeki forumlarda bilincli olarak araştirip bilgi sahibi olan aktif kullanici sayisi 5milyon degildir. Ama gelgelelim satilan telefon sayisi yuzmilyonlarca. O yuzden kullanici egilimlerini sadece forumlarda ve internette bilgi sahibi olan kullanicilarla olcemeyiz. Hal boyle olunca da bazi telefonlarin satiş rakamlari garibimize gidiyor. Bu kadar geniş ve ceşitli kullanici kitlesi olan bir pazarda bizim teknik verileri gozonune alarak yapacagimiz tespitler pek de gercekci olmaz.
iphone'u %20 lik kısım bilinçli kullanıyordur bence
iphone5 ciktigi ilk hafta 3milyondan fazla saticak. Dunyada sahip olabilmek icin bobrek satilan başka bir elektronik alet duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?