iPhone 5 ne renk olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 5 ne renk olacak?
iPhone 5 adına henüz hiçbir bilgi netleşmemişken bir de renk tartışması ortaya çıktı.

iPhone 4'ün beyaz renk olacağına dair iddialar henüz netleşmemişken iPhone 5'in rengi düşünülmeye başlandı bile. Son dedikodulara göre Apple, iPhone 5'i beyaz renkle piyasaya sunacak. Economic Daily News, yayınladığı bir haberle bu fikri iyiden iyiye gündeme taşıdı. Apple'ın tedarikçilerinden Wintek'in iPhone 5 ekranlarını ve beyaz renkli iPhone kasalarını yola çıkardığı söyleniyor.

Apple'dan bir açıklama gelene kadar durum netleşmeyecektir fakat iPhone 5'in beyaz renkle piyasaya sürülmesi spekülasyonu teknoloji dünyasının gündeminde yer edinmeyi şimdiden başardı. iPhone 5'in ne renk olacağını ise tabii ki ilerleyen zaman gösterecek.​

• Beğen
Tepkiler: Samsun55''

caner90

caner90

Üye
siyah

_Neotwo

_Neotwo

Üye
bence şeffaf yaparlar anca o paklar

• Beğen
Tepkiler: bytuning
Samsun55''

Samsun55''

Üye
önemli olan rengi değil içindeki :ehe

• Beğen
atakax

atakax

Üye
iphone 4 e dedim doğru çıktı ipad 2 ye dedim doğru çıktı :D şimdi 5. iphone için söylüyorum kehanetlerim :D
-a5 işlemci olucak
-ismi iphone 5 olmayacak lte (4g) desteklerse 4g olabilir ama iphone 5 sanmıyorum
-64 gb hafızalı modeli olacak
-siyah ve beyaz renklerde sunulacak
-home tuşu olmayacak diyenler var ama iphone u iphone yapan tuş odur o tuş kalkmaz
-tasarımı iphone 4 ile aynı olucak antenin yeri değiştirilebilir :D

• Beğen
kutluay5

kutluay5

Üye
iphone 4 e dedim doğru çıktı ipad 2 ye dedim doğru çıktı :D şimdi 5. iphone için söylüyorum kehanetlerim :D
-a5 işlemci olucak
-ismi iphone 5 olmayacak lte (4g) desteklerse 4g olabilir ama iphone 5 sanmıyorum
-64 gb hafızalı modeli olacak
-siyah ve beyaz renklerde sunulacak
-home tuşu olmayacak diyenler var ama iphone u iphone yapan tuş odur o tuş kalkmaz
-tasarımı iphone 4 ile aynı olucak antenin yeri değiştirilebilir :D
bi de ekranı 4 inç olcak :) tasarım aynı olcak ama yeni daha büyük bumper lazım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O degilde .. Bluetooth şart :D

kutluay5

kutluay5

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt