İphone 5 Mor Işık??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 Mor Işık??
Arkadaşlar ben 2 aya kadar iphone 5 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir soru var. İnternette araştırdığım bir çok sitede iphone 5'in kamerasının güneş ışınlarını mor renkte gösterdiğine şahit oldum. Aranızda iphone 5 kullanan var mı? Cidden böyle bir sorun yaşanıyormu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim :oke:

caner90

caner90

Üye
yok öyle bi şey

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Var. Donanimsal oldugu icin yeni partilerde yoktur buyuk ihtimal. Elinizi siper edeceksiniz oyle bisey varsa. Apple boyle diyor :ah

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Benim merak ettiğimde bu; iphone 5 ilk çıktığında bu sorun vardı ama şuan satılan modellerde hala devam ediyormu?

Türe

Türe

Üye
Duymadım pek yenilerde. Arkadasımda da var ama sordum hayır yok sadece ilk video cekiminde ıldu daha sonra olmadı dedi

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
ilk video çekiminde niye olmuş acaba jelatini çıkarmadı diyemi?

Türe

Türe

Üye
Arkasinda jelatin yok

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
anladım.

- - - Eklendi - - -

Peki yakın zamanda iphone 5 alan var mı? Varsa bu sorunu hiç yaşadılar mı?

meme4

meme4

Üye
burada sormana hiç gerek yok 7 gün içinde iade hakkı diye beşe var iyi bir yerden al telefonu 7 gün hat takmadan her şeyini kurcala bir sorunu yoksa 7 gün sonra hattını takar kullanırsın varsa götürür iade edersin teknolojik üründür sonuçta şans işi başkasında olmaz sende olur o sorun veya sende olmaz başkasında olur tamamen şans bence

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
burada sormana hiç gerek yok 7 gün içinde iade hakkı diye beşe var iyi bir yerden al telefonu 7 gün hat takmadan her şeyini kurcala bir sorunu yoksa 7 gün sonra hattını takar kullanırsın varsa götürür iade edersin teknolojik üründür sonuçta şans işi başkasında olmaz sende olur o sorun veya sende olmaz başkasında olur tamamen şans bence
Haklısınız ama bildiğim kadarıyla cihaz arızalı olmadığı sürece cep telefonlarında koşulsuz iade olmuyor :nono:

- - - Eklendi - - -

Başka yardımcı olabilecek var mı?

panikmus

panikmus

Üye
hayır bende olmadı böyle sorun sadece ahize si arızalandı serviste yedek parça bekliyor iphone 5 çok hızlı ve kasma problemi yok iyi makine :)

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
hayır bende olmadı böyle sorun sadece ahize si arızalandı serviste yedek parça bekliyor iphone 5 çok hızlı ve kasma problemi yok iyi makine :)
Yardımlarınım için saolun sanırım yeni üretilen İphone 5'lerde Apple sorunu çözmüş herkese teşekkürler :yuru

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Avea dakiler yeni üretim mi ?

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
caner90

caner90

Üye
bn eylulden beri kullanıyorum surekli foto çekiyorum ama yok :D

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Son üretilen partilerde sorun yok :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkürler haftasonu alıyorum inşallah iphone'umu :oke:

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
fk555897

fk555897

Üye
Bende herhangi bir sorun yok.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Var o mor ışık olayı bakın.

- - - Eklendi - - -

Ama sadece 1 açıda böyle oluyor. telefonu 2 derece aşağı çevirdiğimde bu morluk kayboluyordu.

PixelWolf

Üye
oha yarın bakçam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt