Tavsiye Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mini Mi ?

ANIL

Admin
Arkadaşım eğer yardım almak için konuyu açtıysan herkesin fikrine saygı duyman gerekir. Seviyeli bir şekilde devam edin.

Tepkiler: Puck
farkıda anlatiyim iphone daha düşük donanımla bu telefondan daha performanslı ve oyunlarda daha az sorun çıkarır ayrıca s4 mininin ekranınından daha iyi bir ekrana sahip küçük olmasına ramen ve tabi bide kamera performansı olarak iphone 5 daha iyi

Joker.

Üye
iPhone 5 donanım karşılaştırması telefonun üstünlüğünü belirlemezz

emre467

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5s nezamana çıkar ?

fk555897

Üye
Bir konuda daha gördüm böyle bir soruyu. iPhone 5 ile S4 Mini karşılaştırılamaz. iPhone 5 her türlü daha iyi. İlla karşılaştıracaksanız S4 ile karşılaştırın.

böyle soru mu olur ?? artık tartışmaya gerek yok tabikide iphone 5 galaxy s4 htc one felan olsa tartışılır ama bu ikisi arasında dağlar kadar fark var

MrExpert

Üye
Şuan s4 mini ile iphone4s teki performansı bile alamazsınız. Android gibi donanım canavarı bir sitemden bahsediyoruz örneğin s3 4.2.2 güncellemesinden sonra donanımı resmen sömürüyor ram kullanımı neredeyse boşta iken 650mbyi görüyor Android böyle bir sistem.

Ama ioste boşta ram kullanımı 140mbyi geçtiğini göremezsiniz sistem verimi çoğu zaman %75-80 civarıdır ama androidde %55-60 civarıdır verim.

Sonuca gelirsek donanıma bakarak telefon alınmaz heleki sistemler farklıysa ayrıca maden donanıma bakıp alacaktı neden konu açıyorsun ?

drivenn

Üye
Tamamen farklı platformlar son karar senin ne istiyorsan ona göre kararını ver derim hız stabilite kalite istersen iphone 5 ama geliştirilebilirlik özgürlük istersen android

iphone 5 tabiki zaten ios 7 gelince özelleştirme gelcek artık androide gerek kalmadı

MrExpert

Üye
Bu soruya sadece gülünür

Xmevvox

Üye
bende bu 2 telefon arasında kalmıştım ama galiba iphone5 alıcam hız kalite iphone de var o zaman

HakaN-06

Üye
biri teknoloji mağazalarında 2000 tl diğeri 1000 tl civarı kıyaslanırmı bu 2 cihaz gardaşım