nouma35
Üye
+1 yahu iphonea parası yetmeyenler amma kötülüyo iphone'u
internet hızında iphone 5'in S3 veya Note 2 den hızlı olacagını hiç düşünmüyorum.Kamera konusunda ise Lumia 920 ve Nokia 808 ondan daha iyi mesajın tamamen yanlış bilgilendirme içeriyor.iphone 5 - kamerada ve internet hızında rakibi yok...+olarak iphone'nun bi prestiji var s3 telefonmu derim yani
iphone 5 - kamerada ve internet hızında rakibi yok...+olarak iphone'nun bi prestiji var s3 telefonmu derim yani
Jailbreak diye birşey duymadınız sanırım benim tavsiyem iphone 5
+1 yahu iphonea parası yetmeyenler amma kötülüyo iphone'u
1. olarak iphone5 le s3 karsilastirma direk iphone5 al ama one x+ veya note2 olabilir
2. olarak yanlis hatirlamiyorsan iphone3gs zamaninda galaxy s vardi galiba 3gs iOs 6 guncellemesi alirken sgs 4.0 alamiyor yani bundan kastim android telefonlar cabuk oluyor
3.olarak iphone icin oyun tasarlayan birisi oldugunuzu dusunun iphone 5in kasacagi oyun tasarlarmisiniz ? ama sgs3un ram 1 note2nin 2 veya 1 sene sonra cikcak telefonun 3 diyelim elbet bi yerde sorun olcak
4.olarak appstoreda ne kadar uygulamalarin cogu ucretli olsada duzgun ve guvenilir hepsi
5.olarak ben android kullanicisiyim ve ilk imkanim oldugunda lumia 920 veya iphone5 almayi dusunuyorum
jumpingass tarzi uygulamalarda virus oldugunu dusunuyorum ayrica uygulamalari yuklerken istedikleri izinlere de bakin kisisel bilgilere telefon gorusmelerine cok rahat ulasabilirlerS3 ün performansı one x+ ile hemen hemen aynı.
3gs şu anda kullanılabilir bir telefon değil ama galaxy s biraz uğraşmayla günümüz telefonları seviyesine çıkabiliyor. Hem de son sürüm android eşliğinde.
2-3 seneye kadar iphone ların da yenisi çıkacak ve evet iphone 5 de kasmaya başlayacak. Bunu hiç düşündün mü?
Android de de play store dan indirdiğin takdirde uygulama guvenlidir. Keza ben çok nadir playstore dan indiririm uygulama başka yerlerden yüklerim ama yine de virüs yok. :rolleyes:
Al bakalım eğer android in tadına varmadiysan geri dönmezsin ama androidin tadını aldiysan dönmen çok uzun sürmeyecek
Şu anda Apple, iPhone 3gs cihazına bile iOS 6'yı veriyorsa ben adamları alkışlarım. Ben beklemiyordum 3gs'ye geleceğini ama geldi. Git iphone al arkadaşım, eğer bütçe yetmiyorsa 4S al, S3'e para verme.
özgürlükden kastiniz nedir açikçasi anlayamiyorum. oyun program vs. sanirim eğer buysa hiç bir işletim sistemi ios kadar zengin içeriğe sahip değil, buna başli başina karizmasini da eklersek rakipsiz bir cihazdir İphone 5
neden burda kimse lumia920 den bahsetmiyor bence nokia lumia920 her ikisinden daha iyi ve onlardan ucuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?