15097
Üye
Yenilik katacak hali yok 6.0.1'e.Anca hataları giderir.Şarj problemini düzeltir.
Normal ben bir şey beklemiyordum aşırı bir değişiklik olarak.Bundan sonra da beklemiyorum açıkçası.iOS 6 da beklenileni veremeyecek gibime geliyor.
Yenilik katacak hali yok 6.0.1'e.Anca hataları giderir.Şarj problemini düzeltir.
Normal ben bir şey beklemiyordum aşırı bir değişiklik olarak.Bundan sonra da beklemiyorum açıkçası.iOS 6 da beklenileni veremeyecek gibime geliyor.
Sen zaten şuan symbian kullanmıyor musunsanırım iphone bir sonrakinde adam olmazsa bombası olmazsa sarsılmaya başlayacak. Ben bile androide geçicem siz düşünün artık.
7.nesil iPhone'da büyük özelliklerin olması lazım yoksa Apple telefon konusunda gerçekten sarsılabilir 
Sen zaten şuan symbian kullanmıyor musun7.nesil iPhone'da büyük özelliklerin olması lazım yoksa Apple telefon konusunda gerçekten sarsılabilir
![]()
4.3' ekran gerekli. Ek olarak nfc ve diğer tüm özelliklerin gelişmeside gerek. Yoksa android kesin lider olur. Tabi bu zamanda wpninde marketi çok gelişecek. Adamlar android uygulamalarını wplemek için anlaştılar bile. Kısaca apple telefon sektörüne çok sağlam çıkmalı.Evet aynen
7.nesilde bizi uçurmazsa bişeye benzemez. Bence 4çekirdek 1.5ghz ve genişlemiş4.3' ekran gerekli. Ek olarak nfc ve diğer tüm özelliklerin gelişmeside gerek. Yoksa android kesin lider olur. Tabi bu zamanda wpninde marketi çok gelişecek. Adamlar android uygulamalarını wplemek için anlaştılar bile. Kısaca apple telefon sektörüne çok sağlam çıkmalı.
- - - Eklendi - - -
lu anlık c7 birazdan not2yi incelemeye gidecem.
İncele note2'yi bi ben inceleyemedim 
Hoşbuldumoo hosgeldin![]()

Katması lazım iOS'un bariz hataları yok ki zaten.6 da da aynı şekilde sadece beklenti büyüktü o kadar.
Bariz hataları yok mu (!) Wi-fi etkinleştirememek, şarjın 5.0.1'den daha çabuk bitmesi ve daha niceleri.Bu 2 sorun bile yeter bence.Aynı zamanda 200'ün üzerinde yenilik var tıpkı iOS 5'te olduğu gibi.Tabii beklenenleri karşılayamamış olabilir o ayrı.
Hoşbuldum
Katması lazım iOS'un bariz hataları yok ki zaten.6 da da aynı şekilde sadece beklenti büyüktü o kadar.
Dikkat ettiysen iOS 6 nın demedim iOS'un dedim insanların iOS 6 ya geçmeme nedenleri bunlar zaten.Demek istediğim 6 dan çok şey beklendi ve bekleneni veremedi çünkü insanların hayalleri farklıydı 6 için.Dediklerimde yanlış bir şey göremiyorum.
Bariz hataları yok mu (!) Wi-fi etkinleştirememek, şarjın 5.0.1'den daha çabuk bitmesi ve daha niceleri.Bu 2 sorun bile yeter bence.Aynı zamanda 200'ün üzerinde yenilik var tıpkı iOS 5'te olduğu gibi.Tabii beklenenleri karşılayamamış olabilir o ayrı.
Edit: Apple Maps'i söylemeye gerek duymadım bile.
Son sürüm olduğu için iOS 6'yı baz aldım.
Dikkat ettiysen iOS 6 nın demedim iOS'un dedim insanların iOS 6 ya geçmeme nedenleri bunlar zaten.Demek istediğim 6 dan çok şey beklendi ve bekleneni veremedi çünkü insanların hayalleri farklıydı 6 için.Dediklerimde yanlış bir şey göremiyorum.
Evet aynenİncele note2'yi bi ben inceleyemedim
![]()

Herşey ram ve işlemci değildi İOS androidten kat kat daha hızlıdır.
İki telefonu yan yana koyun aynı uygulamaları açın hız farkını göreceksiniz.
Her şey ram ve işlemci değildir fakat Android ve IOS'un stabiliteleri arasındaki fark eskisi kadar yok.Ayrıca işlemcileri arasındaki farkta eskisi kadar az değil.Iphone 4S ve Galaxy SII arasındaki donanım farkı çok az ve yazılım farkı çok fazlaydı.Şuan hem yazılımların stabiliteleri arasındaki fark az hemde donanım farkı çok ama çok yüksek.Bu durumda Note 2'nin daha performanslı olacağı kesin gibi.

Her şey ram ve işlemci değildir fakat Android ve IOS'un stabiliteleri arasındaki fark eskisi kadar yok.Ayrıca işlemcileri arasındaki farkta eskisi kadar az değil.Iphone 4S ve Galaxy SII arasındaki donanım farkı çok az ve yazılım farkı çok fazlaydı.Şuan hem yazılımların stabiliteleri arasındaki fark az hemde donanım farkı çok ama çok yüksek.Bu durumda Note 2'nin daha performanslı olacağı kesin gibi.

Note 2, iki tane güncelleme alır mı? lime pie ve ondan sonraki güncelleme?not2ninmdonanımıile iosun donanımını karşılaştırırsak bariz bir fark var. İos hala stabil ama bir sorun var. İşlemci gücü çok düşük. Android eğer 2tane daha jellybean tarzı sağlam stabil güncelleme alırsa mükemmel olur bence. İosun marketi çok sağlam bu en büyük artısı. Android alıcam ama okadar uygulamanın %4ü virüs. Buda büyük bir sorun android için. Amaan neyse eğer benim amacımla not2 alıcaksanız zaten virüs girmez![]()

Note 2, iki tane güncelleme alır mı? lime pie ve ondan sonraki güncelleme?![]()

donanımı neden bahane etsin ki
bu donanımla kesinlikle alır. Zaten almasa bile rom olayı var. Eğer samsung donanımı bahame ederde güncellemezse son versiyonda daha düşük donanımlı aşt segment olacaktır. Bombalarım binalarını valla. Yadan not2yi satar not3 alırım![]()
Donanımı çok çok müsait güncellemek için