iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Stabilite
Performans
Ses kalitesi

Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.

Senin o azıcık gelişmiş ve uzatılmış 4S'in performansından çok daha iyi olacaktır 4.1'li bir Galaxy Note 2.Zaten stabillik yazmışsın üstüne fazla gözüksün diye performans yazmışsın.Stabilliği zaten performansı geliştirmeye yarar performans yüksekse zaten pek stabilliği önemli değil.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Senin o azıcık gelişmiş ve uzatılmış 4S'in performansından çok daha iyi olacaktır 4.1'li bir Galaxy Note 2.Zaten stabillik yazmışsın üstüne fazla gözüksün diye performans yazmışsın.Stabilliği zaten performansı geliştirmeye yarar performans yüksekse zaten pek stabilliği önemli değil.
iOS'un stabilliğinin abartıldığını düşünüyorum :/

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

iyide bunun jelly bean ile alakası yokki :D

- - - Eklendi - - -

ben nasıl bu uygulamayı bilmiyordum bu zamana kadar :D

[video=youtube;E_KYUF6pxR8]http://www.youtube.com/watch?v=E_KYUF6pxR8[/video]

Her şey iyi hoşta bass gitarı çalmaya ilk başladığında o teli nasıl o kadar yukarıya çekti :D Gerçeğiyle yapmaya kalksa videoda yaptığının yarısında ya parmağı ya da tel kopardı :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

iOS'un stabilliğinin abartıldığını düşünüyorum :/

Evet bencede.Tamam iyide öyle mükemmel değil.Aynı şekilde 4.1'in stabilliğide fazla abartılıyor.Tamam Android'te büyük bir gelişme olduda yinede çok aman aman değil.Fakat Microsoft'un yıllarca öküz gibi stabilleştirdiği Wp için aynısını diyemem.Marketi falan henüz çok kötü ama cidden stabil.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Her şey iyi hoşta bass gitarı çalmaya ilk başladığında o teli nasıl o kadar yukarıya çekti :D Gerçeğiyle yapmaya kalksa videoda yaptığının yarısında ya parmağı ya da tel kopardı :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Evet bencede.Tamam iyide öyle mükemmel değil.Aynı şekilde 4.1'in stabilliğide fazla abartılıyor.Tamam Android'te büyük bir gelişme olduda yinede çok aman aman değil.Fakat Microsoft'un yıllarca öküz gibi stabilleştirdiği Wp için aynısını diyemem.Marketi falan henüz çok kötü ama cidden stabil.
ms'nin stabilitesinin öküze benzetilmesi ayrı bir konu :zong:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey oldugu yok :) Ya bu google goggles benim moralimi bozdu.adriananın kac resmini gösterdim tanımadı rihannanın 1 tane resmi gösterdim şıp diye tanıdı :zzz:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda tanıdı 2 tane :bud: tanıdıgı bir resmi koyucam avatara :naughty:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ms'nin stabilitesinin öküze benzetilmesi ayrı bir konu :zong:

Aslında Microsoft'un çalışması öküz gibi :D Yani öküz gibi çalışarak yaptı demek istemiştim ama yanlış yazmışım :kıskıs:

doctorrr

doctorrr

Üye
ben derim notiki :pro2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
NoteII ahanda 2 tane candır :) her daim note 2 tercihimdir, uzun iphone 5 yerine ahanda kocamaaaan Note 2 taşırım daha iyi görüntüsü yeter yaaani :) :D

musty522

Üye

Yukseltmek iyidir :D hep birlikte note2'ye yukseliyoruz :D

- - - Eklendi - - -

Eger sasirirsan sana sasiririm :o
ne güzel yaa yükseltin siz yükseltin bi ben yükseltemiyorum :( :( çünkü askere gidiyorum :(:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt