15097
Üye
Kalp masajı da yapabilecek miymiş bari
bi kaç siteye göre sağlığa yararlı olacak ve ağrı kesici özelliği de olacakmış.![]()

Kalp masajı da yapabilecek miymiş bari
bi kaç siteye göre sağlığa yararlı olacak ve ağrı kesici özelliği de olacakmış.![]()

Stabilite
Performans
Ses kalitesi
Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.
iOS'un stabilliğinin abartıldığını düşünüyorum :/
Senin o azıcık gelişmiş ve uzatılmış 4S'in performansından çok daha iyi olacaktır 4.1'li bir Galaxy Note 2.Zaten stabillik yazmışsın üstüne fazla gözüksün diye performans yazmışsın.Stabilliği zaten performansı geliştirmeye yarar performans yüksekse zaten pek stabilliği önemli değil.
iyide bunun jelly bean ile alakası yokki
- - - Eklendi - - -
ben nasıl bu uygulamayı bilmiyordum bu zamana kadar
[video=youtube;E_KYUF6pxR8]http://www.youtube.com/watch?v=E_KYUF6pxR8[/video]
Gerçeğiyle yapmaya kalksa videoda yaptığının yarısında ya parmağı ya da tel kopardı 
Stabilite
Performans
Ses kalitesi
Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.

ms'nin stabilitesinin öküze benzetilmesi ayrı bir konu
Her şey iyi hoşta bass gitarı çalmaya ilk başladığında o teli nasıl o kadar yukarıya çektiGerçeğiyle yapmaya kalksa videoda yaptığının yarısında ya parmağı ya da tel kopardı
- - - Eklendi - - -
Evet bencede.Tamam iyide öyle mükemmel değil.Aynı şekilde 4.1'in stabilliğide fazla abartılıyor.Tamam Android'te büyük bir gelişme olduda yinede çok aman aman değil.Fakat Microsoft'un yıllarca öküz gibi stabilleştirdiği Wp için aynısını diyemem.Marketi falan henüz çok kötü ama cidden stabil.

Kalp masajı da yapabilecek miymiş bari![]()

Bir şey oldugu yokYa bu google goggles benim moralimi bozdu.adriananın kac resmini gösterdim tanımadı rihannanın 1 tane resmi gösterdim şıp diye tanıdı
![]()

hahaBir şey oldugu yokYa bu google goggles benim moralimi bozdu.adriananın kac resmini gösterdim tanımadı rihannanın 1 tane resmi gösterdim şıp diye tanıdı
![]()

ms'nin stabilitesinin öküze benzetilmesi ayrı bir konu![]()
Yani öküz gibi çalışarak yaptı demek istemiştim ama yanlış yazmışım 
Öküz gibi stabilite
Aslında Microsoft'un çalışması öküz gibiYani öküz gibi çalışarak yaptı demek istemiştim ama yanlış yazmışım
![]()
Harika 
Öküz gibi stabiliteHarika
![]()

Geç dalganı geç![]()

Geç dalganı geç![]()

ne güzel yaa yükseltin siz yükseltin bi ben yükseltemiyorum
Yukseltmek iyidirhep birlikte note2'ye yukseliyoruz
- - - Eklendi - - -
Eger sasirirsan sana sasiririm![]()
çünkü askere gidiyorum 

NoteII ahanda 2 tane candırher daim note 2 tercihimdir, uzun iphone 5 yerine ahanda kocamaaaan Note 2 taşırım daha iyi görüntüsü yeter yaaani
![]()
![]()

ne güzel yaa yükseltin siz yükseltin bi ben yükseltemiyorum![]()
çünkü askere gidiyorum
![]()

ne güzel yaa yükseltin siz yükseltin bi ben yükseltemiyorum![]()
çünkü askere gidiyorum
![]()
çünkü bende askere gidicem