15097
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok artık :O Samsung düzenini bozmaz ve Galaxy SIV'ü 1 seneden önceye çıkarmaz bence.
İşlemcisi 2 kat daha hızlı ve piyasadaki 4 çekirdekli donanım manyağı ve stabilliği düzeltilmiş Android'ler yarışabilecek düzeyde değil.Geçen sene sadece işlemcisi arttırıldı öyle miGeçen sene aynı kasa bu sene çok değişti aman aman Geçen sene 1 yıl boyunca piyasa lideri olacak ve zamanının şartlarına göre çok üstün bir telefon üretti.Bu seneki gibi bırak 1-2 ay sonra geçilmesini daha çıkmadan daha iyilerinin olduğu bir telefon üretmedi...
daha telefon resmi olarak bile gelmedi ne 3.300 ünden bahsediyorsunuz o fiyatın erken almak isteyenler için bir kazık olduğunu bilmiyormusunuz !
Note 2 geldiğinde ip5o telefon 3.300 mü olacak sanıyorsunuz !
Ha bu arada sadece hız mı ?
İos
Kamera
Ekran Kalitesi (bir videolara bakın !)
Yazılım ve uygulama desteği
Ve evet sadece hız için verilir çünkü ıphone 4s den 3 kat daha iyi bir telefon yani desteği en az 5 yıl
ilk golda geldi ve 3300 liraydi.hadi olsun 3000 lira.cok mu ucuz.3000liraya mi telefon mu alinir.ayrica ios6 4s'e de gelecek.kamera olarak 4s'in kamerasi gayet iyi bence. yazılım uygulama desteği konusunda ne demek istedin anlamadım.ne yani o uygulamar 4s'te yok mu?
- - - Eklendi - - -
ilk golda geldi ve 3300 liraydi.hadi olsun 3000 lira.cok mu ucuz.3000liraya mi telefon mu alinir.ayrica ios6 4s'e de gelecek.kamera olarak 4s'in kamerasi gayet iyi bence. yazılım uygulama desteği konusunda ne demek istedin anlamadım.ne yani o uygulamar 4s'te yok mu?
Sen apple dan ne bekliyordun holografik telefon falan mı ?
Ayrıca hangi androidi geçemiyor
4s 800 mhz işlemci ile 1.2 ghz lik s2 yi geçiyordu önemli olan donanımmı ?
4" küçücük uzunca bir ekranı var.Marketi daha iyi olabilir fakat Google Play ile kıyaslıyorsun. Wp Store ile değil.Google Play'de gayet yeterli bir market.Ayrıca ekranı Super Amoled diye biliyorum yani gayet yeterli.Gidip sözde 4" telefona istediğin ekranı koy ne hayır gelir.O retina ekran ile video mu izleyeceksin Galaxy Note 2 daha çok zevk verir internette mi gezineceksin Note 2 daha çok zevk verir oyun mu oynayacaksın Note 2 daha çok zevk verir.Kamerası daha iyi evet fakat bunun için telefon mu alınır...Hiç yoktan bir L920 808 olsunda kamerası aman aman oooov dedirtsin.
1 sene mi?! ben mayısta çıkarır haziranda da burda olur diye düşünüyordum
Daha resmi olarak türkiye gelmemiş telefon anlayamadın sanırım resmi olarak telefon gelince fiyat konuşması yapın şimdi boş konuşmayın gold ve hepsiburada vs. milletin erken almasını sağlıyor ama bayağı bir pahalıya veriyor
Daha resmi olarak türkiye gelmemiş telefon anlayamadın sanırım resmi olarak telefon gelince fiyat konuşması yapın şimdi boş konuşmayın gold ve hepsiburada vs. milletin erken almasını sağlıyor ama bayağı bir pahalıya veriyor
4.1 geliyor ve o sistem manyağı Android yok oluyor.Üstüne birde 4 çekirdekli işlemci geliyor.2 çekirdekli 800 mhz işlemci ile 1.2 ghz işlemci arasındaki farktan çok daha fazlası varki benim Note'um Iphone 4S'ten çok daha hızlı web performansı ve performans sağlıyor.
ıce cream geldiğinde de öyle denmişti gelsin ve videoları görelim
N.A.W.Y. nerdeeesiiiin
Note 2 ne kadar
ben gelirsem tartışma çıkarN.A.W.Y. nerdeeesiiiin
Yok bi şey
Noldu ya
tek diyeceğim budur.
İstersen bir 4.0'lı Nexus ve 4.1'li Nexus'u eline alıp dene.Eğer eline alıp kullanmadıysan 4.1'li bir Nexus konuşmanın gereği yok.
Yorumları silceksin diye bekledim ama silmedin
ben gelirsem tartışma çıkaro yüzden sadece izliyorum
iyide ben Android bölümünün yöneticisiyim
Yok bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?