iPhone 5 mi Note II mi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
note2'den bahsediyorsunuz arkadaşlar. Yani android 4.1. Yani adobe flash player yok

Kerim.

Üye

mevcut flash playerin guncellenmeye devam etmezse 6ay sonra symbiandali flash lite4e donecegini soylememe gerek var mi.

olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.

- - - Eklendi - - -

apk de bir yere kadar.güncelleme gelmedikçe eskiyecek.en sonunda facebook taki oyunlar falan flash sürümünüzü yükseltin hatası verecek

olsun.benim icin onemi yok zaten ama flash player cok kullananlar icin kotuymus.

Elektr0

Üye
benim bu 2 cihaz hakkında fazla bilgim yok teknik özelliklerini felan biliyorum sadece ama Note 2nin kalem özelligi , İphone 5'inde DH.com da incelemede kamerası çok kaliteliydi...

aleranol

Üye
ben not2 derim. Not çok zevkli bir kullanıma sahipti. Not 2 de herşey katlandığına göre sorun çözülmüştür ayrıca iphone5 büyük hayal kırıklığı bence

15097

Üye
    Konu Sahibi
note2 bence.mukemmel telefoniphone da guzel ama parasini haketmiyor

bana note2 daha makul geliyor. Iphone 5 in 4s den çok farkı yok,benim için hayal kırıklığı.. Note2 güzel cihaz androidden keyif alabileceğin ender telefonlardan.

ben not2 derim. Not çok zevkli bir kullanıma sahipti. Not 2 de herşey katlandığına göre sorun çözülmüştür ayrıca iphone5 büyük hayal kırıklığı bence
iPhone'dan soğuttunuz beni ya

PriZm

Üye

iPhone'dan soğuttunuz beni ya
doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
4"Ekran
Apple A6 çipset

birde S2 ile S3 arasındaki farklara bakın

Note 2 nedeni ise büyük ekran ve modifikasyon. tarayıcı performansı

15097

Üye
    Konu Sahibi

doğru ama.Steve Jobs gitti Apple'daki yenilikçilikde gitti.iPhone 5 ile 4s arasındaki genel farklara bakacak olursak:
4"Ekran
Apple A6 çipset

birde S2 ile S3 arasındaki farklara bakın
bir NFC bile yok