iPhone 5 mi LG Nexus 4 mü ?

Konu Sahibi
iPhone 5 mi LG Nexus 4 mü ?
Merhaba arkadaşlar..
Telefonu satıcam ama arada kaldım sizce hangisi yada daha iyi bir önerisi olan varsa ona da açığım
teşekkürler şimdiden..

Neye göre ? Ne için kullancaksın ?

MrExpert

Üye
Cep telefonları genel bölümüne açarsan daha iyi ve tarafsız görüşler gelir.

creeper

Üye
İki sistemin de en iyi telefonları karşılaştırıldığından (nexus 4 saf android olduğu için öyle dedim) burada asıl karşılaştırman gereken android vs iOS.

Bir de ne için kullanacaksın o var.

frngyhn

Üye
nexus 4 felan geç abi bunları iphone 5 tartışmasız iosun stabilliği başka hiçbir işletim sisteminde yok yenisi çıkana kadar en iyisi i5

fk555897

Üye
Yalnız iPhone bölümünde sorarsan herkes iPhone 5 der. Cep telefonu bölümüne açsan daha iyi olur. Bende iPhone 5 diyorum. Hem Nexus 4'den daha stabil, hem daha şık, hem de multimedya özellikleri daha iyi.

Yalnız iPhone bölümünde sorarsan herkes iPhone 5 der. Cep telefonu bölümüne açsan daha iyi olur. Bende iPhone 5 diyorum. Hem Nexus 4'den daha stabil, hem daha şık, hem de multimedya özellikleri daha iyi.

Nexus4 en az ios kadar hızlı ve stabildir

Açıkçası İphone 5 alacağına İphone 4s al daha iyi.. İphone 5 yerine ise sana Nexus 4 tavsiye ederim tabiki.

Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi biraz yanlış yerde açtım konuyu ama araştırınca iphone 5 yerıne nexus 4 çok daha güzel geldi.. şuan ki kararım da nexus 4 den yana oldu

Iphone 5 inceleme fırsatım olmadı arka kasası nasıl one gibi saglam mi yoksa nokia x3 gibi dandik yamulan aluminyum mu

Puck

Üye
Önceden android kullandın mı ? Bence android iyi değil ios daha güzel .

cliolar

Üye
Almak icin ufak bi kriter.youtube dan android in en iyisi sgs4 un modern combat 4 deki fps sine bakin bide ondan tam bisene once cikmis ip5 kine.herseyi anlatiyor bu.